HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Una altra derrota

L'Associació encadena la desena consecutiva davant del Mislata || Les lleidatanes acusen la falta d'encert en atac

Maria Mayol i Lucía Pasaman, en un moment del partit.

Maria Mayol i Lucía Pasaman, en un moment del partit.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana va encadenar ahir davant del Mislata de València la desena derrota consecutiva. Les del Segrià van tornar a patir problemes en atac, malgrat que van aconseguir millorar respecte a altres partits en l’apartat defensiu. Les lleidatanes van començar el matx amb molts problemes per anotar, en part per la defensa tancada 6-0 plantejada pel Mislata. D’aquesta forma el primer gol no va arribar fins al minut vuit. Tanmateix, la bona defensa lleidatana va permetre a les de Miroslav Vujasiovic seguir en el duel. Amb aquest panorama, es va arribar al descans amb el marcador en 7-14. Després de la pausa, l’Associació va sortir bé, encara que amb el pas dels minuts va anar acusant el cansament. Després d’uns minuts d’intercanvi de gols, les lleidatanes van tornar a estancar-se en atac. D’aquesta forma, el Mislata es va escapar definitivament en l’electrònic fins al 19-32 definitiu.

Diumenge vinent, l’Associació tindrà davant del Sabadell una nova oportunitat per sortir del pou, després d’haver-se enfrontat en els últims partits als quatre primers classificats.