SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

Victòria sense brillantor

El Bàsquet Pardinyes s'imposa al Castellbisbal malgrat començar amb mal peu i errors defensius || A la represa va corregir i va saber mantenir l'avantatge

Un jugador del Pardinyes, amb la pilota davant l’oposició d’un rival.

Un jugador del Pardinyes, amb la pilota davant l’oposició d’un rival.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Pardinyes va guanyar el Castellbisbal (85-69) en un partit en el qual va patir per imposar-se encara que al final ho va fer amb solvència. Els errors defensius, sobretot a la primera part, van penalitzar molt els lleidatans, que van començar desconnectats, malgrat que ho van saber neutralitzar amb efectivitat en atac gràcies a l'encert de Pol Domingo. Amb el pas dels minuts, el Pardinyes va continuar sense reaccionar i el primer període es va acabar amb un avantatge de 6 punts per als visitants (20-26). El segon parcial no va començar millor per al Pardinyes, que va fallar dos tirs mentre que els barcelonins es van allunyar 5 punts més. Tanmateix, els visitants van començar a cometre errors que els de Gerard Encuentra van saber aprofitar per capgirar el marcador a falta de 3 minuts per al descans, al qual es va arribar amb una ajustada diferència (44-42).

Després de la represa, els lleidatans no van millorar en joc i tenien dificultats per finalitzar els atacs, encara que a poc a poc van anar agafant velocitat i van aconseguir mantenir el seu exigu avantatge. En els últims minuts del parcial, el Castellbisbal se'n va anar del matx i els locals van augmentar la diferència fins als nou punts (63-54). En l'últim quart, de nou un mal inici dels d'Encuentra va donar peu que els visitants retallessin en el marcador, però el Pardinyes va reaccionar a temps amb velocitat i control del rebot i sense abaixar la intensitat fins al final del partit. A falta de 2:36 la diferència ja era folgada (82-68), i l'electrònic a penes va registrar alteracions.

El tècnic local es va mostrar satisfet per la victòria encara que va reconèixer que “hi ha coses a millorar, sobretot de l'inici del partit, en el qual hem estats despistats”. “Quan defensivament no cooperes és més complicat”, va afegir. A més, va destacar que el Castellbisbal és un equip “especialista a castigar errors defensius del rival”, la qual cosa, afegida a un alt nivell d'encert, va comportar problemes. Tanmateix, va dir que “hem corregit els errors en el tercer quart i sabut controlar la diferència, sense ser un partit gaire intens”.

tracking