Dos gols de Raya donen tres punts al Mollerussa

El Mollerussa va retenir els punts davant de l’Alcarràs en una bona segona part.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va derrotar l’Alcarràs (2-0) i es manté ferm en el seu pols amb el Tàrrega pel capdavant de la classificació. El primer temps va ser molt igualat amb alguna ocasió per als dos equips que no van poder concretar. Després del descans, el Mollerussa va passar a dominar, es va mostrar superior i va poder golejar el seu rival. Raya va marcar l’1-0 en el minut 66 al rematar a la xarxa una passada d’Oriol. L’Alcarràs, per la seua part, va provar d’atansar-se amb perill en algun contraatac aïllat que els locals van saber controlar. En el minut 78, una altra rematada de Raya, aquesta vegada de cap, es va convertir en el definitiu 2-0.