El Mequinensa dedica la victòria a Francesc Peralta

Els verds, molt efectius, derroten l’Andorra i sumen set jornades sense perdre

Amine celebra el gol amb la samarreta de Francesc Peralta.

Amine celebra el gol amb la samarreta de Francesc Peralta.AJUNTAMENT DE MEQUINENSA

El Mequinensa es va imposar per la mínima a l’Andorra (1-0) i va dedicar el triomf al seu jugador Francesc Peralta, lesionat de gravetat la setmana passada a Alfindén i que està ingressat en un hospital saragossà. Els locals van saltar al camp amb la samarreta que habitualment llueix el jugador de Seròs, amb una inscripció que deia “Aquest partit també el guanyaràs”, mostrant el suport al seu company i desitjant la seua ràpida recuperació.

El xoc va arrancar igualat i sense ocasions. En el minut 12, Abel va provar sort en una de les poques arribades locals en la primera fase. L’Andorra es va mostrar una mica més perillós i va tenir dos ocasions que no va saber aprofitar. Al 22 va arribar el gol en un cop de cap d’Amine. El capità va celebrar el gol amb la samarreta de Francesc Peralta. Una jugada entre Polo i Guillen hauria pogut sentenciar al tall del descans però va desbaratar Jiménez. Ja a la segona meitat, el joc es va endurir bastant i el partit va patir moltes interrupcions. Malgrat tot, el Mequinensa va saber mantenir la renda fins al final per sumar tres importants punts.