Golejada injusta a l'Alpicat

Un gol en posició dubtosa va avançar la Rapitenca, que va saber aguantar l’avantatge per sentenciar en els últims minuts || Els lleidatans van tenir ocasions però van pagar cara la falta d’encert

Una jugada del partit que va enfrontar l’Alpicat i la Rapitenca a l’estadi de la Devesa.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va caure golejat ahir al camp de la Rapitenca per un dur 4-0, resultat que no reflecteix el que realment va ser el matx, ja que en el primer temps i l’inici del segon l’Alpicat es va merèixer de forma clara algun gol.

El duel va començar amb una claríssima acció per als locals, en la qual Garrido va encarar Crisos, que va aconseguir enviar la pilota a córner. Malgrat l’ensurt, l’Alpicat va agafar el comandament del partit i en el minut cinc Niso va provar un xut creuat després d’una passada de Del Moral, que va sortir a prop del travesser de la porteria local. En el minut 11 era Vendrell qui aprofitava la passada d’un actiu Del Moral per enviar la pilota al fons de la xarxa, malgrat que el gol va ser anul·lat per fora de joc.

Al descans el resultat encara era de 0-0, però amb la sensació que el gol de l’Alpicat era qüestió de temps. Tanmateix, a la segona part la realitat va ser molt diferent. Després d’uns minuts d’intercanvi d’ocasions, la Rapitenca va aconseguir avançar-se amb un gol de Saddik que va ser molt protestat per l’Alpicat al considerar que el jugador local estava en posició antireglamentària. Malgrat això, el gol va pujar al marcador i va acabar decantant el matx a favor dels locals, encara que els del Segrià van buscar l’empat acumulant homes en atac. En el 75, una genialitat de Garrido encara complicava més la situació de l’Alpicat. El davanter ebrenc va sorprendre Crisos des de 40 metres per anotar el 2-0. Els locals van saber conservar la pilota i evitar el perill de l’Alpicat, que no obstant va poder haver retallat distàncies amb un xut de Caste en el 84. Ja en els minuts finals, Iván i Uri Benito van encarar sols Crisos per establir el 4-0 definitiu i sentenciar la victòria local.