FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Pluja de gols

L’AEM es va emportar el partit després d’un final embogit, amb cinc gols en sis minuts || Cristina va ser la millor del matx amb un ‘hat-trick’ de cap

Una jugada del partit que va enfrontar l’AEM i el Pallejà.

Una jugada del partit que va enfrontar l’AEM i el Pallejà.MAGDALENA ALTISENT

L’AEM va guanyar ahir el duel amb el Pallejà per 6-4, en un partit amb un final embogit, amb cinc gols en els últims sis minuts.

Les lleidatanes van sortir al camp controlant el ritme del joc, encara que va ser el Pallejà qui es va avançar en un mal rebuig de l’AEM. Poc després una pèrdua de pilota de l’equip lleidatà va concedir un contraatac a l’equip barceloní, que va significar el 0-2.

Després de la pausa, l’AEM necessitava una reacció, que va arribar de la mà de Cristina, que en tres jugades calcades va capgirar el marcador. La lleidatana va rematar de cap tres córners de Laia per posar el 3-2 en l’electrònic a falta de 20 minuts. Tres minuts més tard, Pelegrí va marcar després d’una assistència de Pixu, el gol que semblava de la tranquil·litat (4-2). Tanmateix, l’AEM no va saber tancar el partit, que va embogir amb dos gols més per equip (6-4).