EL MILLOREL PITJOR

Victòria de mèrit de l’EFAC

Els jugadors de Pablo Petreñas firmen un gran partit per superar el Martinenc i seguir en la lluita per l’ascens || Un gol de Jordi Martí a la primera meitat va desnivellar el marcador

Un jugador de l’EFAC Almacelles pugna amb un del Martinenc, amb diversos jugadors dels dos equips al fons.ÓSCAR MIRÓN

L’EFAC va superar el Martinenc en un duel molt intens que li permet seguir a la part alta de la classificació i situar-se quart, avançant el Sants, gràcies a un solitari gol de Jordi Martí (1-0).

El Martinenc, que havia estat un líder intractable en la primera volta però que, després de quatre entrepussades consecutives, ha estat relegat a la tercera posició, va anar de menys a més per fer patir un EFAC que va saber defensar i atacar com un gran equip.

El matx va començar amb els roig-i-negres dominant la pilota i anant a l’atac sense parar. Fruit de la traça de l’EFAC va arribar la primera ocasió local amb un xut llunyà als 3 minuts de joc. I en la segona ocasió, el gol. Montfort va controlar per banda, la seua centrada la va rematar Roger Canadell en primera instància i la va empènyer al fons de la xarxa Martí (1-0).

Era el minut 6 i l’EFAC dominava en el joc i en el marcador. En contra del que s’esperava, el Martinenc no buscava una pressió avançada, deixava jugar els locals i únicament aprofitava les jugades individuals del pitxitxi Garrós per crear perill. Així va arribar el seu primer tret, als 18 minuts amb una jugada individual de Garrós. Ho va tornar a intentar el Martinenc a la mitja hora de joc amb un xut llunyà encara que desviat.

Per la seua part, l’EFAC, malgrat dominar, no va disposar d’ocasions clares fins al 42 amb una rematada de Vila, que havia entrat pel lesionat Josep Joan.

Però el partit va canviar després del descans, el Martinenc va avançar la pressió i va aconseguir el control mentre l’EFAC reculava i buscava les contres com a arma de perill. Petreñas va donar més profunditat al seu equip i el resultat va ser positiu. Els roig-i-negres se sacrificaven per recuperar la pilota però creaven perill amb cada recuperació. Les arribades locals van començar a ser constants però ni Vila, ni Martí ni Joel, en un clar mà a mà, van poder tancar el partit. Garrós ho intentava també per als visitants sense sort i els minuts van passar fins que el col·legiat, que no havia assenyalat un gol fantasma a favor dels locals, va xiular un penal que tampoc va poder transformar Joel Chiné.

“És un dia per felicitar els nostres jugadors”El tècnic de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va valorar la important victòria i va manifestar que “és un dia per felicitar els nostres jugadors. Han fet un gran esforç, amb molt treball i sacrifici i hem merescut el triomf davant del Martinenc. A més, cal afegir que han interpretat molt bé en tot moment el que requeria el partit, han sabut quan s’havia de retenir la pilota i el lloc pel qual poder fer mal al rival. És una victòria de mèrit, que ens dóna molts ànims”. A més, Petreñas va dir que “cal continuar treballant”. “Aquest partit ja ha passat i ara hem de pensar en el següent encontre davant del San Cristóbal”, va concloure.