SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana necessita 2.000 € per anar a la Copa

El club demanarà entrades per als aficionats

Les jugadores del Vila-sana celebren la classificació.

Les jugadores del Vila-sana celebren la classificació.PAU CARAZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La classificació del Vila-sana per a la Copa de la Reina, aconseguida dissabte passat a l’empatar 3-3 a Cerdanyola, a més d’un fet històric, suposa per al club del Pla d’Urgell una despesa extra que no estava pressupostada. “Necessitem entre 2.000 i 2.500 euros que ara hem de buscar, perquè al principi de temporada ni ens vam plantejar que podíem classificar-nos”, explica el president de l’entitat, Ramon Porta. “Encara que pot donar-se la circumstància que ens eliminin el primer dia, hem de tenir prevista la possibilitat d’estar a Vilanova i la Geltrú els tres dies que dura la competició”, afegeix.

El club compta aquesta temporada amb un pressupost de 140.000 euros, que encara no tenen cobert i estan pendents de l’ajuda que han de rebre de la Generalitat, uns 20.000 euros, però, com explica Porta, “amb l’article 155 no sabem com quedarà. Confiem a rebre aquesta ajuda”.

“Començarem a fer gestions amb empreses. Estem contents amb la classificació per a la Copa, però ara ens ve més feina”, afegeix. El club també té previst iniciar gestions davant de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) per fer una reserva d’entrades per als aficionats. “Si en un partit de Lliga solen acompanyar-nos entre cinquanta i seixanta aficionats, per a la Copa, que es fa a Vilanova i la Geltrú, crec que en necessitarem almenys un centenar”, valora.

tracking