SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Seu demana acollir una altra Copa del Món de piragüisme el 2020

La Federació Espanyola ha atorgat l’Estatal d’aquest any al Parc del Segre

La Seu demana acollir una altra Copa del Món el 2020

La Seu demana acollir una altra Copa del Món el 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell i el canal olímpic del Parc del Segre, immersos actualment en l’organització del Premundial d’aquest any i el Mundial del 2019, el tercer de tota la seua història, volen continuar estant en primera línia de l’eslàlom internacional. És per això que ja s’ha fet la petició formal per organitzar una de les proves de la Copa del Món del 2020, que seria la dinovena. Des que la instal·lació es va inaugurar l’any 1991 amb un test olímpic, previ als Jocs de Barcelona que va acollir un any després, el Parc del Segre només ha deixat d’allotjar proves de primer nivell internacional durant quatre ocasions (1995, 2001, 2002 i 2007).

El comitè organitzador de la Seu ha previst una inversió global per a infraestructures d’aproximadament 1.300.000 euros, en la qual s’inclouen l’ampliació d’algun edifici ja existent per donar cabuda a la zona de gestió de resultats, així com les millores de les connexions de fibra òptica per a l’emissió televisiva i al mateix canal d’eslàlom, i a la minicentral elèctrica. No s’ha d’oblidar que el Mundial del 2019 serà triple, ja que a més de l’eslàlom també es disputarà la modalitat de descens esprint i el caiac extrem.

D’altra banda, l’assemblea de la Federació Espanyola de Piragüisme va aprovar ahir el calendari dels Campionats d’Espanya de les diferents especialitats, atorgant al Parc del Segre l’organització de l’absolut d’eslàlom. No obstant, les dates encara estan en l’aire, ja que el Cadí Canoe Kayak va sol·licitar la prova per al 28 i 29 de juliol i la RFEP li ho ha concedit per al pròxims 4 i 5 d’agost. El club urgellenc també organitzarà una de les proves de la Copa d’Espanya.

tracking