SEGRE

DEPORTES

Protesta dels jugadors de l'AEM per la falta de llum

El club no descarta una plantada i tancar la instal·lació després de saber que la reparació tardarà entre 3 i 4 setmanes || Ha suspès partits

 Jugadors de l’AEM es van fotografiar ahir amb l’escassa llum que tenen i impedeix entrenar-se.

Jugadors de l’AEM es van fotografiar ahir amb l’escassa llum que tenen i impedeix entrenar-se.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jugadors i tècnics de l’AEM van fer ahir una protesta per la situació de precarietat de les instal·lacions, en les quals la falta de llum ha obligat el club a suspendre diversos partits i sessions d’entrenament en les últimes setmanes. Futbolistes de diversos equips del club es van fotografiar ahir sota l’escassa llum que donen els sis focus que encara funcionen, dels vint-i-quatre que hi ha, per demostrar que és impossible entrenar-se i jugar en aquestes condicions.

Aquest malestar per la situació va créixer ahir, després que responsables de la Paeria els comuniquessin, segons va explicar el president, Sergio González, que “la reparació no estarà finalitzada fins d’aquí a tres o quatre setmanes. No podem estar tant de temps en aquesta situació. Hauria de solucionar-se abans”, va afirmar.

El dirigent no va descartar prendre mesures més dràstiques i plantar-se. “Ens estem plantejant tancar la instal·lació si no podem entrenar-nos.” Va explicar que “des de la Paeria ens han dit que s’ha de fer una instal·lació nova, que l’obra ha de licitar-se i que, per les qüestions administratives, tot el procés pot retardar-se un mes. Una brigada vindrà a posar quatre focus provisionals, però si amb això no podem jugar, haurem de continuar suspenent partits”, va afegir.

El club ja n’ha suspès alguns en les últimes jornades i ha hagut de modificar la planificació d’entrenaments”.

tracking