SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Gerard Piqué: “El resultat del 21-D no està sent respectat”

Piqué torna a mullar-se sobre el procés sobiranista després de firmar la renovació

Bartomeu i Gerard Piqué flanquegen la samarreta que explicita la renovació del central fins al 2022.

Bartomeu i Gerard Piqué flanquegen la samarreta que explicita la renovació del central fins al 2022.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué, que ahir va firmar la renovació del contracte amb el Barça fins a l’any 2022, va afirmar que el resultat de les eleccions al Parlament del passat 21 de desembre “no està sent respectat”. A la roda de premsa que va oferir després de la renovació del contracte, el central no va tenir objeccions a tornar a parlar del procés independentista a Catalunya. “Abans de les eleccions vaig dir que esperava que es respectés el resultat, i aquest no està sent respectat”, va dir, mentre també va deixar clar que, quan es retiri, no pensa dedicar-se a la política: “Els polítics no es mullen mai, així que no m’hi veig”, va dir. Quant a la renovació, va dir que tenia clar que la seua única intenció era seguir fins al 2022, quan tindrà 35 anys, perquè sentia que “és el Barça o res”, subratllant que si el club no li hagués ofert, s’hauria plantejat “potser” penjar les botes a l’acabar aquest contracte. “Espero que continuem sent així de competitius fins que em retiri. Ara mateix no tinc il·lusió d’anar a cap altre lloc; és el Barça o res. Veurem al final del contracte com estic de cap, més que de físic, i espero seguir com més anys millor al Barça”, va augurar. Una vegada renovat fins al 2022, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros, encara confia que aquesta no sigui l’última renovació. “Estic molt, molt feliç de celebrar la renovació. Espero que no sigui l’última, però ho veurem en un futur. Si compleixo el contracte seran catorze anys com a professional al Barça, més sis o set a les inferiors, tota una vida. He estat culer des que vaig nàixer, és casa meua i el club de la meua vida”, es va sincerar.

Va admetre que li agradaria ser un dels capitans, però va acceptar no ser exemplar en aspectes clau per ser un d’ells. “Sempre m’he vist de capità. Em va fer mal en el moment en què no ho vaig ser, però ara és diferent. Sóc un jugador diferent, em mullo més del compte i faig més soroll i de vegades un vestidor prefereix un altre perfil de capità.” Tampoc es va retractar de la seua frase sobre l’Espanyol, que ha motivat una denúncia davant de la Comissió Antiviolència. “És una obvietat que l’Espanyol és a Cornellà”, va dir.

Per la seua part, el president del club, Josep Maria Bartomeu, va celebrar tenir Piqué al club per molts anys. “És un jugador que va nàixer a la Masia, dels nostres, culer des que va nàixer perquè el seu avi es va encarregar que des de petit fos superculer. És una renovació especial per a nosaltres, perquè tingui el compromís de seguir fins al 2022, i crec que no serà l’última”, va dir Bartomeu.

tracking