El Leganés empata amb el Sevilla i manté viu el somni de la final

Jugadors del Leganés celebren el gol davant del Sevilla.

Jugadors del Leganés celebren el gol davant del Sevilla.EFE

Un gol del grec Dimitrios Siovas va permetre al Leganés aconseguir l’empat (1-1) davant del Sevilla en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei, després que Luis Muriel marqués per als andalusos a la primera part d’una eliminatòria que es decidirà la setmana que ve al Sánchez-Pizjuán. El Sevilla no se’n va anar content de Butarque, després d’agafar avantatge, i segurament ho està més el Leganés, que va viure el xoc com una festa. El cós pepinero, a rebentar, i l’oportunitat de fer història segueix més latent que mai. Ho van demostrar els seguidors locals amb el “sí que es pot” al finalitzar el matx. L’equip de Montella va ser superior a la primera meitat i aviat va desactivar el pla del Leganés.

Els andalusos van aprofitar el buit dels pepineros al centre del camp i Sarabia va campar al seu aire. El capità nervionense va ser el que va construir el primer gol que va anotar Muriel. El colombià va firmar el 0-1. El Leganés va millorar a la segona meitat. Més pressió i uns metres cap endavant van acabar donant els seus fruits. Siovas va marcar l’1-1 al minut 55. Ja no hi va haver més gols i, encara que el Sevilla té avantatge, l’eliminatòria no està decidida.