SEGRE

Marc Márquez rep la medalla d'or de la Reial Ordre al Mèrit Esportiu

Marc Márquez rep la medalla d'or de la Reial Ordre al Mèrit Esportiu

Marc Márquez rep la medalla d'or de la Reial Ordre al Mèrit EsportiuBox Repsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez, sis vegades campió del món de motociclisme i vigent campió de MotoGP, va rebre aquest dijous la medalla d’or de la Reial Ordre al Mèrit Esportiu, un reconeixement que va prometre "defensar" durant tota la seua carrera esportiva, que espera que "no es freni aquí". "Espero que això no es freni aquí, que continuï creixent, guanyant coses", va declarar Marc a la seu del Consell Superior d’Esports de Madrid abans de rebre la medalla de mans del seu president, José Ramón Lete.

El pilot de Cervera va dir que és "un honor" rebre aquest reconeixement als seus 24 anys, que li queda "una miqueta gran" però sempre té "els peus a terra" i està "orgullós" de com està anant la seua carrera esportiva. "Sempre dic el mateix, quan rebo aquests reconeixements m’acordo dels inicis, de la família que em va donar suport i em continua donant suport, de la gent que em va donar l’oportunitat en la base, quan un més necessita aquesta empenta", va recordar.

El sis vegades campió mundial va recordar que aquest 2017 va ser un any "molt especial" per la mort del 12+1 vegades campió Ángel Nieto el passat 3 d’agost, que "va obrir totes les portes" i al qual recordarà "amb molt afecte".

Márquez va rebre la medalla de mans del president del Consell Superior d’Esports, José Ramón Lete, que va destacar el seu "currículum extraordinari", ja que és "el més jove en tot", que ha provocat que sigui "dels més premiats", no només en motociclisme sinó en reconeixements oficials com la Reial Ordre al Mèrit Esportiu o els Premis Nacionals de 2011 i 2014. Lete va destacar que esportistes com Márquez "fan que Espanya sigui una referència mundial" i "posen orgullosos" tots els espanyols.

En l’acte també va estar present el director d’Esports del CSD, Jaime González Castaño, el president de la Reial Federació Motociclista Espanyola, Manuel Casado, i el representant i mentor de Márquez, l’expilot Emilio Alzamora, campió de 125 centímetres cúbics el 1999.

tracking