SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Quart fitxatge del Lleida

Reforça la banda dreta amb el sub-23 Carlos Ramírez ‘Leto’, del Deportivo Aragón, equip en zona de descens || El canari, fitxat fins al juny del 2019

Eneko Satrústegui, ahir a la zona mixta del Camp d’Esports.

Eneko Satrústegui, ahir a la zona mixta del Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Ramírez Gálvez Leto (12-12-1995, Las Palmas de Gran Canaria), s’ha convertit en el quart fitxatge del Lleida al mercat d’hivern, que es va tancar ahir. Amb Leto el Lleida compleix l’objectiu de reforçar la banda dreta. Es tracta d’un jugador sub-23 que procedeix del Deportivo Aragón, equip que es troba classificat en posicions de descens al mateix grup del Lleida i amb el qual aquesta temporada ha jugat setze partits.

Leto arriba traspassat, segons va confirmar el Saragossa al web, i firma contracte pel que queda de temporada i la següent, és a dir, fins al 30 de juny del 2019. El club tanca el mercat amb quatre incorporacions, després de l’arribada de Juanto Ortuño, Álex Albístegui, Santiago Mele i Leto, tot i que també va fer una reserva de plaça per a una de possible cinquena incorporació, i el seu termini per concretar-se finalitza avui. En qualsevol cas, al disposar d’una fitxa lliure, el Lleida pot incorporar en qualsevol moment un futbolista amb fitxa professional, de més de 23 anys i que no tingui equip o jugui a l’estranger.

“A casa hem de fer valer els empats que estem aconseguint fora”

El director esportiu del club, Jordi Esteve, va dir sobre Leto que és “un jugador de banda dreta que pot jugar en dos posicions, tant de lateral com d’extrem. És el perfil polivalent que buscàvem. Es tracta d’un jugador que té velocitat i molta tècnica”. Abans de jugar amb el Deportivo Aragón, ho va fer al Las Palmas Atlètic i al Còrdova B. El club està pendent ara de rebre el trànsfer del porter uruguaià Mele, i confia a tenir-lo a tot estirar demà, així com les proves mèdiques de Trilles, amb un peu lesionat.

També va valorar que “sóc optimista en relació amb els objectius del club. He estat tres partits aquí en els quals hi ha hagut coses molt positives i per això hi ha motius per ser optimista. La veritat és que comptem amb menys marge d’error respecte a altres equips que són més amunt, però també té el seu punt de motivació el fet de perseguir els equips que són a la zona de privilegi”.

Per la seua banda, Eneko Satrústegui, també dóna molta importància als partits disputats al Camp d’Esports.

“A casa hem de fer valer els empats que estem aconseguint fora. Per tant, el punt aconseguit el cap de setmana passat hem de fer-lo bo guanyant diumenge a casa”, encara que va admetre que “serà molt complicat”. Les claus seran “seguir la línia defensiva de l’equip i, a dalt, continuar generant ocasions per marcar. Per a nosaltres és un al·licient arribar al més aviat possible a la zona alta”.

Albístegui: “Hi ha motius per ser optimista”Álex Albístegui, un dels reforços d’aquest mercat d’hivern, va destacar ahir la importància que l’equip es faci fort al Camp d’Esports i vol veure el futur amb optimisme. “Si volem ser a dalt, a casa hem de ser forts. Ara venim de dos empats i si volem donar-los per bons, hem de fer un pas endavant i guanyar diumenge”, va afirmar el jugador.

tracking