SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Bojan: “Era un tren que no podia deixar escapar”

El del Lleida va conèixer l’oferta del Brighton dimarts i va acceptar dimecres

Bojan Radulovic, ahir a les instal·lacions del Lleida Esportiu.

Bojan Radulovic, ahir a les instal·lacions del Lleida Esportiu.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bojan Radulovic (29-12-1999, Lleida) va haver de prendre en tot just 24 hores una decisió que li canviarà la vida personal i professional. Jugarà a partir de la pròxima temporada al Brighton, equip de la Premier League anglesa. “Estic molt content. És una bona oportunitat per a mi”, explicava ahir. “Va ser tot molt ràpid. Dimarts em va dir el meu pare [Radosav Radulovic] que hi havia una bona oferta, que els clubs estaven d’acord i que només faltava que jo li donés l’ok i dimecres al matí ja estava passant la revisió mèdica a Barcelona. No vaig tenir gaire temps però vaig dir que sí. Aquest era un tren que no podia deixar escapar perquè potser no en torna a passar cap altre”, explicava ahir a SEGRE. Bojan va afegir que en principi continuarà a Lleida fins a final de temporada i es desplaçarà a Anglaterra el mes de juliol. Bojan va començar a jugar a futbol als cinc anys a l’AEM, als dotze va passar a l’Atlètic Segre i des dels quinze era al futbol base del Lleida.

L’operació inclou variables que poden suposar per al Lleida ingressos per un milió d’euros, si el jugador compleix passos com debutar a l’equip de Reserves del Brighton, el primer equip, títols guanyats o ser internacional. També li correspondria un tant per cent de futurs traspassos.

El tècnic es queixa que “es valora poc tot el que fa aquest equip des que va començar la temporada”

AEM i At. Segre també percebran una part en concepte de drets de formació. El contracte seria, en principi, per dos temporades amb opció a una tercera. “M’entrenaré amb el primer equip, però jugar ja m’ho hauré de guanyar jo”, afegia. Allà coincidirà amb Bruno Saltor, exjugador del Lleida. “Serà una bona ajuda per a mi.”

El davanter admet que “hauré de fer curs intensiu d’anglès” i reconeix que és conscient que haurà d’esforçar-se per adaptar-se al canvi. “Ja em va costar esforç el canvi del Juvenil a Segona B i passar a la Premier també em costarà, però m’esforçaré al màxim.”

Bojan, que ja havia despertat interès de clubs de futbol com Espanyol, València i Sevilla, afirma que “suposo que s’han fixat en el meu treball, encara que crec que el gol que vaig marcar a Anoeta també ha degut servir per cridar-los l’atenció.”

Gerard Albadalejo va qualificar d’“excel·lent notícia” el traspàs de Bojan Radulovic al Brighton i va destacar que el treball del club amb la base “ha tingut recompensa”, encara que va aprofitar per criticar la falta d’unes instal·lacions pròpies. “És un miracle el que està fent el Lleida [traient jugadors del planter] perquè treballem en unes instal·lacions que no són dignes. Estem treballant en condicions infrahumanes”, va afegir, amb referència que s’entrenen “en camps en mal estat, anem voltant per la ciutat compartint instal·lacions amb altres clubs”.

De cara al partit de demà davant de l’At. Balears, va dir que té la baixa per lesió d’Aitor Núñez i Noel, és dubte Trilles, amb un edema ossi a la planta del peu i que encara no sap si arribarà a temps el trànsfer del porter uruguaià Santiago Andrés Mele. Del rival de demà, que té com a entrenador Horacio Melgarejo –exsegon tècnic del Lleida–, va dir no fiar-se de la seua mala posició.

“Importa el rival, no la seua classificació i serà molt complicat.” També es va queixar que, després dels dos empats davant de rivals de la zona baixa, “es valora poc tot el que fa l’equip”, tendència que va dir que observa “des que va començar la temporada” i va afirmar que l’equip està tenint una “evolució positiva”.

Bojan Radulovic, ahir a les instal·lacions del Lleida Esportiu.

Bojan Radulovic, ahir a les instal·lacions del Lleida Esportiu.JCMC

tracking