SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana busca a Reus el primer triomf de l’any

El sorteig de la Copa serà el pròxim dia 7

Una jugada del partit del Vila-sana a Cerdanyola.

Una jugada del partit del Vila-sana a Cerdanyola.PAU CARAZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana buscarà avui a la pista del Reus (21.00) la primera victòria de l’any. L’equip del Pla d’Urgell no guanya des del 9 de desembre, quan va derrotar per 2-1 l’Alcorcón, tot i que va empatar la setmana passada a la pista del Cerdanyola (3-3). Aquest resultat trencava una ratxa de tres derrotes consecutives i li va servir per certificar la classificació per a la Copa de la Reina, el sorteig de la qual tindrà lloc dimecres vinent a Vilanova i la Geltrú, escenari del torneig entre el 2 i el 4 de març. L’equip lleidatà necessita entre 2.000 i 2.500 euros per assumir aquesta competició.

“Afrontem el partit més animades després d’aconseguir la classificació per a la Copa”, explicava ahir l’entrenador del Vila-sana, Jordi Capdevila, que advertia que, malgrat que el Reus es trobi en zona de descens, serà un partit “molt difícil”. “És una pista complicada. Tot i el que diu la classificació, el Reus ha perdut partits per resultats molt ajustats i s’ha reforçat últimament.”

El Vila-sana, setè a la classificació, és l’equip més ben classificat dels tres que van aconseguir l’ascens a l’OK Lliga femenina. El Girona ocupa l’onzè lloc i, el Reus, el tretzè, penúltim i en zona de descens.

Capdevila explica que, malgrat la classificació per a la Copa, l’objectiu segueix sent el mateix. “Continuem pensant a aconseguir com més aviat millor la permanència. Una vegada que l’hàgim assegurat, lògicament intentarem quedar al més amunt possible. No renunciem a res, però primer s’ha de consolidar la categoria.”

L’equip afronta aquest partit amb la baixa de Laia Cid i el dubte de Laura Porta. Una altra jugadora del Vila-sana, Victòria Porta, és la tercera màxima golejadora de l’OK Lliga, amb disset gols.

tracking