SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

“En els dos pròxims partits ens juguem la temporada”

Folguera avisa que és “vital” vèncer el Vic i Girona abans d’afrontar la CERS i Copa

L’ICG buscarà la primera victòria a casa de la segona volta.

L’ICG buscarà la primera victòria a casa de la segona volta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Folguera, tècnic de l’ICG Software Lleida, considera “vital” guanyar els dos pròxims partits de Lliga, el d’aquest migdia davant el Vic (12.00 hores) i el de diumenge que ve amb el Girona, tots dos a l’Onze de Setembre, abans d’afrontar l’anada de la Copa CERS davant del SC Tomar portuguès (el 17 de febrer) i la Copa del Rei (del 22 al 25 del mateix mes).

A més, tots dos, especialment el gironí, són rivals directes en la lluita pels llocs europeus, per la qual cosa guanyar és gairebé obligat. “Aquests partits són claus, perquè ens juguem la temporada. Jugant a casa no podem fallar si volem continuar als llocs de dalt”, va indicar el tècnic.

Folguera, que tindrà tota la plantilla a la seua disposició, ha treballat aquesta setmana a conscienciar els seus homes de la importància dels dos partits. “Mai m’agrada parlar d’altres partits que no sigui el pròxim, però aquesta vegada és obligat, ja que són dos duels vitals que marcaran el futur immediat de l’equip. Els jugadors són conscients de la dificultat i que guanyar-los ens donaria una tranquil·litat i molta moral per afrontar la Copa CERS i la Copa del Rei”, va sentenciar.

Folguera desconfia del Vic malgrat que actualment es troba onze punts per sota dels lleidatans. “Es tracta d’un equip amb solera que ara és millor que a l’inici de temporada, ha anat clarament de menys a més. Ve de guanyar l’Igualada i d’empatar amb el Girona després d’una remuntada, així que no tindrà res a veure el partit que vam jugar a la primera volta [triomf ajustat dels lleidatans per 2-3] amb el de demà [avui]. Haurem d’estar molt concentrats per no donar facilitats i aprofitar les ocasions amb què comptem”, va apuntar.

tracking