Injusta derrota del Borges

Un gol als primers minuts suposa la sentència || Als de les Garrigues sols els va faltar encert de cara al gol

Un jugador del Borges intenta driblar un jugador de l’Igualada davant d’un company.ÁREA 11

No ho va merèixer, però el Borges Blanques va acabar claudicant davant del quart de la taula. L’Igualada va fer bo el gol inicial de Martí Just per quedar-se amb els tres punts en un encontre que sempre va dominar el Borges, va generar les millors ocasions però no va tenir la sort de cara en cap moment (1-0). Amb aquest resultat, l’equip de Joan Roca encadena la tercera derrota després de caure davant d’Andorra i Balaguer.

La victòria de l’Igualada es va forjar als primers compassos. En una acció ràpida que va agafar la defensa visitant despistada, una pilota alta la va colpejar perfectament el davanter Martí Just davant de la mitja sortida de Xammar per portar-la al fons de les malles (1-0). Amb el gol, els de les Garrigues van fer un pas endavant i van passar a generar més ocasions de perill, sobretot a pilota aturada. Els lleidatans van portar perill a l’àrea rival en tres córners seguits, mentre que l’Igualada dominava territorialment però no podia arribar amb claredat a la porteria de Xammar. Només una gran internada per la banda del local Eloi, que no va culminar en gol Seydou per molt poc, va desestabilitzar un Borges superior quant al joc però sense encert de cara al gol en els primers 45 minuts.

L’Igualada va aprofitar la seua ocasió més clara mentre que el Borges no va saber materialitzar-ne cap

L’arrancada de la segona meitat va ser molt travada. Amb tot, el Borges va tenir la seua opció més clara per establir l’empat. Va ser en un cara a cara de Torné amb el porter que no va trobar meta. Els visitants feien molts mèrits per a la igualada però mai trobaven el camí per perforar la meta de Javi. Malgrat disposar de més arribades a l’àrea, el veritable perill arribava a pilota parada.

De nou als córners el Borges va trobar l’única esperança on agafar-se. L’Igualada només podia fer mal a la contra però es limitava pràcticament a defensar. De fet, els locals es van oblidar del futbol en un tram final de contínues pèrdues, entrant pilotes al camp i apostant-ho tot al gol de Just. La picardia li va sortir bé i els de Roca es van quedar amb la mel als llavis, en un partit que no només no van merèixer perdre sinó que mereixien guanyar.

Roca, va afegir que “durant tot el partit hem estat bé, sobretot en defensa, però que ens han agafat despistats a l’inici i ho hem pagat car amb aquesta derrota per la mínima”.

“Ens han marcat molt aviat i això ha estat la clau del partit”

El tècnic del Borges, Joan Roca, va manifestar la conclusió del partit que “ells ens han marcat molt aviat i això ha estat la clau del partit, perquè hem anat sempre a remolc. L’Igualada ha fet un pas cap enrere després de marcar-nos el gol però no hem sabut trobar el camí per a l’empat. A través del nostre joc, hem tingut diverses ocasions, especialment en la segona part de l’encontre, però no hem tingut l’encert necessari per aconseguir el gol”.