EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC no pot amb el líder

Els homes de Pablo Petreñas van competir davant del San Cristóbal però van acabar caient a la segona part || Dos gols a pilota parada van decidir un partit amb un marcador excessiu

Diferents jugadors de l’EFAC Almacelles i del San Cristóbal pugnen per aconseguir el control de la pilota en una jugada dividida.ÁREA 11

Molt temps havia passat des que l’EFAC Almacelles va endossar un 6-0 al San Cristóbal a la primera volta de la temporada. Aquesta vegada, van ser els locals els que es van emportar el triomf per un 3-0 que no va reflectir el que es va veure al camp. Després d’una primera part igualada, la pilota aturada va decidir el matx a favor d’un líder al qual ningú sembla poder aturar. El partit era clau per veure les opcions reals de l’EFAC. Les opcions d’atansar-se a la primera plaça passaven per vèncer davant del millor equip actual del grup, líder sòlid després de desbancar el Martinenc amb una ratxa que s’allarga a sis partits consecutius amb victòria. Hi va haver, per tant, molt en joc des del primer moment, i per tant, poques ocasions. A la primera meitat l’equip local va sortir més intens, intentant marcar ràpid i posar-se al davant. De fet, la defensa de l’EFAC va haver de treure una pilota sota pals en una rematada a sacada de falta. Però amb el pas dels minuts, els roig-i-negres van controlar més i millor i van arribar amb perill en un parell d’accions a la porteria defensada per Adri.

Fins al descans l’encontre havia estat molt igualat i el guió d’inici de la segona meitat no va canviar. Va ser molt dinàmica i oberta en els primers compassos, i el que acabaria decantant el vital duel serien les accions a pilota aturada. Cristian Gómez, rematant el servei d’una falta lateral, va poder avançar els locals als deu minuts de la represa (1-0). I després del gol, els del San Cristóbal no van abaixar la pressió i van ampliar la renda en una altra falta lateral, la seua gran especialitat, que va convertir un Mario que porta bona ratxa en el 2-0. Amb aquest resultat els de Pablo Petreñas van anar a buscar el 2-1 i van estavellar una pilota al pal. En cas de poder reduir distàncies, es va passar a la sentència en una jugada desafortunada que va culminar el local Hassen (3-0). Al final, resultat injust i excessiu però derrota clara per a un EFAC Almacelles que fa un pas enrere en les aspiracions. Amb aquesta derrota, els de Pablo Petreñas ja en sumen tres en cinc partits aquest any mentre que en els primers quinze partits només van perdre quatre cops.

“Un resultat injust però han merescut guanyar”

El tècnic de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va dir després de la derrota que “el San Cristóbal és un gran equip. Nosaltres potser marxem amb un resultat una mica injust, igual que ells a la primera volta. Ha decidit la pilota aturada. Al primer temps han començat molt forts, amb una ocasió que hem tret de sota pals. Després hem controlat més i hem tingut arribades. Ha estat un tempteig mutu. A la segona part hi ha hagut la mateixa dinàmica fins que han aprofitat les opcions. Amb el 2-0 es podia passar al 2-1 però l’hem enviat al pal, i ens han marcat el 3-0 després d’una jugada desafortunada. És injust però s’han merescut guanyar”.