EL MILLOREL PITJOR

Nova derrota del Balaguer

Els de la capital de la Noguera van tornar a caure malgrat ser superiors la major part del partit || La falta de punteria els va impedir avançar-se a la primera meitat o salvar un punt al final

Un jugador del Balaguer passa l’esfèrica a un company davant de la pressió d’un rival.ÁREA 11

El Balaguer va tornar al camí de la derrota i confirma la irregular arrancada del 2018. La primera part va ser de clar color lleidatà, però els homes de Jordi Belló i José Gil no van aconseguir marcar i ho van acabar pagant car. A la segona meitat, els petits detalls i els gols del local Adri Ruiz van deixar a l’estacada l’equip de la Noguera. Al final, 2-1.

El bloc defensiu del Balaguer va funcionar a la perfecció els primers 45 minuts. Ariel, amb un tret per sobre del travesser, va deixar la primera ocasió del partit. Els de Miguel López van tornar a crear cert perill en un xut de Miki que va aturar Alfred i un altre tret de Roland que va picar al lateral de la xarxa. Però sens dubte les millors oportunitats van ser visitants. Buetas va treure una primera rematada sota pals de Miki, i Joan va rematar fora, a l’àrea, una falta molt bona. Putxi, culminant amb un tret una mica creuat una ràpida transició, també va rondar el 0-1. Però el que la va tenir més clara va ser Marc Sánchez. L’atacant del Balaguer es va escapar en una acció individual que el va deixar sol i de cara al porter de la Rapitenca, però la vaselina va marxar fora amb tot a favor per marcar.

I després del pas pels vestidors, els lleidatans van sortir bé de nou, però a prop del quart d’hora van començar a forjar la derrota. Adri Ruiz, amb un llançament de falta, va avançar els del Guinardó (1-0). Els locals van passar a dominar i assetjar el Balaguer. Miki Poveda, en una contra, la va deixar en safata a Adri Felius, que la va enviar alta. Finalment Adri Ruiz repetiria com a golejador en una bona jugada de Jandro amb un bon tret del davanter al fons de la malla (2-0). Els visitants havien de trencar el partit i van canviar de sistema. Es van salvar del tercer en una rematada alta de Miki, però a partir del 73 el matx va tornar a ser seu. Putxi, amb un bon gol de falta, va reduir distàncies (2-1) quan quedaven cinc minuts per disputar i el Balaguer es va llançar a buscar l’empat. I encara hauria pogut empatar. Els de la Noguera van disfrutar de dos aproximacions amb cert perill per marcar, però no van obtenir l’objectiu i van sumar la setena derrota de la temporada.

Amb aquesta, el Balaguer cau fins a l’onzena posició i la setmana que ve tindrà un difícil compromís davant de l’afició contra el San Cristóbal.

“Els petits detalls ens han passat factura malgrat el bon partit” “A la primera part de l’encontre hem estat molt bé nosaltres. El bloc defensiu ha treballat a la perfecció, i hem tingut diverses ocasions per marcar. Dominàvem, i a l’inici de la segona part també hem sortit bé, però els petits detalls ens han passat factura malgrat el bon partit que hem disputat. Ells s’han avançat 2-0 però després del nostre gol, hem tingut un parell d’accions per empatar però no hem pogut marcar un segon gol”, va explicar Belló.