SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

El Vila-sana ja té espònsor

L’empresa de formació ‘on line’ Esneca es farà càrrec dels 2.500 euros que necessita el club per jugar la Copa || Hi haurà continuïtat la temporada vinent

Montse Pere, de l’empresa Esneca, es va fotografiar ahir amb les jugadores del Vila-sana.

Montse Pere, de l’empresa Esneca, es va fotografiar ahir amb les jugadores del Vila-sana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hoquei Vila-sana ja té cobertes les despeses per jugar la seua primera Copa de la Reina d’hoquei sobre patins, arran de l’acord assolit amb l’empresa de formació on line Esneca. La companyia, d’àmbit internacional i amb seu a Lleida capital, es farà càrrec dels 2.500 euros que necessita el club per cobrir les despeses d’allotjament i manutenció de tot el torneig, costos que els equips participants han d’assumir, al contrari del que cosa passa a la Copa masculina, que van a càrrec de l’organitzador.

A diferència del que ocorre habitualment, aquesta vegada el Vila-sana no ha hagut de buscar el patrocini, sinó que ha estat l’empresa la que directament s’hi ha posat en contacte, una cosa que ha deixat estupefactes els seus directius.

“Ens vam quedar de pedra quan ens van proposar patrocinar-nos, ja que mai ens havia passat. Crec que quan les coses les fas bé, al final t’arriba la recompensa”, va afirmar el president, Ramon Porta. Montse Pere, directora financera d’Esneca i que resideix en aquesta localitat del Pla d’Urgell, va ser la impulsora de l’acord.

“Vaig llegir a la premsa que el club necessitava ajuda i, sent veïna de Vila-sana, em tocava molt de prop. No podia ser que les noies, amb l’esforç que han fet per estar en aquesta competició, no la poguessin disputar”, va indicar Pere, que va assegurar la continuïtat del patrocini per a la temporada que ve i va destacar el compromís de la seua empresa amb l’esport femení. No en va anteriorment ja havien col·laborat amb l’equip de futbol del Soses, entre d’altres.

tracking