SEGRE

DEPORTES

Lleida acollirà a l’abril el Català de bàdminton

Per primera vegada i en les categories sub-17, sub-13 i sub-9 || Domini lleidatà en el torneig estatal de diumenge al Juanjo Garra

Una vista general dels partits que es van disputar diumenge al pavelló Juanjo Garra.

Una vista general dels partits que es van disputar diumenge al pavelló Juanjo Garra.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Segrià acollirà el mes d’abril, probablement els dies 14 i 15, els Campionats de Catalunya de bàdminton en les categories sub-17, sub-13 i sub-9.

La competició es disputarà al pavelló municipal Juanjo Garra i serà la primera vegada que Lleida aculli un campionat català d’aquest esport, que gairebé dos dècades després ha tornat a tenir una delegació de la Federació Catalana, té des del setembre una zona de tecnificació i l’últim any ha doblat el nombre de llicències, comptant actualment amb unes seixanta.

D’altra banda, diumenge es va disputar una prova d’àmbit estatal i també del Circuit Català en la qual els jugadors lleidatans van dominar en gairebé totes les categories. Així, en sub-11 Pol Pla va ser el campió davant del número 15 d’Espanya i repetiria el primer lloc en els dobles amb David Ibáñez. En sub-13, Abril Pelegrí i Gemma Comet van guanyar els dobles femenins; Marc Sanz i Eloi Ibáñez van ser segons en dobles masculins, sent aquest també plata a nivell individual.

En sub-15 Eric Riba i Gerard Domènech van guanyar la final els seus companys Miquel Reñé i Albert Gras. En sub-17 Iñaki Moreno va guanyar en dobles mixtos. En el Circuit Català, Adrià Gan va ser plata en individual SC, Toni Sales plata en individual B, Ana Mamajón plata en individual A, i Robert Sánchez i Toni Sales plata en dobles A.

tracking