SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Noel rep l'alta mèdica i el Lleida inscriu la seua fitxa

El del planter, després de 9 mesos de baixa, començarà al filial per agafar ritme

Noel Carbonell està llest per tornar a jugar.

Noel Carbonell està llest per tornar a jugar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que diumenge després de guanyar l’Atlètic Balears (la derrota del qual va costar la destitució al tècnic Horacio Melgarejo a última hora de diumenge) s’ha col·locat a només dos punts del play-off d’ascens, va rebre ahir una altra bona notícia, ja que el del planter Noel Carbonell (Puigverd de Lleida, 2-3-1995) va rebre l’alta mèdica posant fi a una llarga lesió que l’ha mantingut nou mesos de baixa. El Lleida inscriurà la seua fitxa, encara que la reaparició es produirà al Lleida B, a Primera Catalana, perquè vagi agafant ritme de competició.

La recuperació de Noel és, sens dubte, el millor fitxatge, per dir-ho així, en aquest mercat hivernal per al Lleida, que recupera un jugador que estava sent important, malgrat la seua joventut, i que a més representa un referent per al planter.

El club segueix pendent de l’autorització de la FIFA per comptar amb Bojan com a cedit fins al 30 de juny

El jove centrecampista blau, que també es mou força bé com a central, es va lesionar en l’últim partit de Lliga de la passada temporada disputat el 14 de maig davant de l’Eldenc. Els metges li van diagnosticar la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre. Després de ser operat al juny el jugador, de 22 anys, ha tingut un llarg procés de recuperació dedicat en l’últim tram a muscular la cama esquerra i adquirir el to físic adequat.

D’altra banda, el Lleida segueix a l’espera de rebre l’autorització de la FIFA perquè el davanter Bojan Radulovic, fitxat pel Brighton de la Premier League, pugui jugar cedit al Lleida fins al final de la temporada. El del planter, que va ser l’heroi d’Anoeta a la Copa, no va ser convocat diumenge davant de l’Atlètic Balears perquè el Lleida va voler evitar qualsevol problema de tipus legal. En el club blau no es descarta fins i tot que el president Albert Esteve viatgi a Zuric, seu de la FIFA, per intentar resoldre l’assumpte com més aviat millor.

D’altra banda, el club lleidatà ha organitzat un autocar per al pròxim partit diumenge davant del Saguntí (12.00).

Disponibles les entrades de la Supercopa per als federats Els federats del futbol lleidatà ja poden demanar fins divendres vinent les seues dos entrades gratuïtes per assistir al partit de la Supercopa de Catalunya entre Barça i Espanyol, que tindrà lloc al Camp d’Esports el 7 de març (18.45). Els jugadors i les jugadores s’hauran de dirigir al seu club, que serà l’encarregat de tramitar les seues peticions amb la Federació, mentre que els tècnics i els col·legiats hauran de fer la sol·licitud en la seua delegació federativa. Per la seua part, els presidents de club que desitgin assistir també poden fer la sol·licitud a la delegació corresponent o bé a través de la intranet federativa. La Federació Catalana de Futbol va comunicar que ben aviat anunciarà els passos que han de seguir els socis de Lleida, Espanyol i Barça per adquirir les seues entrades.

tracking