SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Competició no actuarà contra Piqué

Entén que si el sanciona pel seu gest en el derbi crearà un precedent || Serà baixa demà i Mina apunta a titular

Julbe dirigeix el seu primer entrenament - Alfred Julbe va dirigir ahir la seua primera sessió d’entrenament amb l’equip de bàsquet del FC Barcelona arran de la destitució de Sito Alonso, que es va acomiadar del club a través d’una carta  ...

Julbe dirigeix el seu primer entrenament - Alfred Julbe va dirigir ahir la seua primera sessió d’entrenament amb l’equip de bàsquet del FC Barcelona arran de la destitució de Sito Alonso, que es va acomiadar del club a través d’una carta ...FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició no actuarà d’ofici contra la celebració de Piqué en el gol de l’empat en el derbi de diumenge davant de l’Espanyol, malgrat que Javier Tebas, president de la La Liga, va anunciar dilluns la seua denúncia. Competició considera que hauria de fer-ho en milers d’accions en el futbol estatal, creant un precedent. A més, des que Francisco Rubio és el president del comitè, aquest mai ha actuat d’ofici i l’última vegada que ho va fer va ser en l’agressió de Mourinho a Tito Vilanova, amb Alfredo Florez al capdavant de Competició. Només si l’Espanyol tornés a denunciar davant de la comissió posant en còpia el comitè, es donaria peu a un expedient extraordinari que, en aquest cas, sí que podria resoldre’s amb una sanció al blaugrana.

Piqué va manar callar a part de l’afició de l’Espanyol després de marcar en el partit de diumenge i va justificar la seua acció en zona mixta. “El gest una falta de respecte? Falta de respecte és que em denunciïn per dir que són de Cornellà, quan és una obvietat, i en canvi no denunciïn els insults de part de la seua afició. Hi ha hagut una part de l’afició, que no són pocs, que en les últimes visites s’han dirigit a mi i a la meua família.” A més, va assenyalar que “tenen un propietari xinès. No cal que es gastin diners dient que són d’Itàlia, la Xina i de Tabàrnia. Al final són d’on són i funcionen així. Cada vegada, l’Espanyol està més desarrelat”, va afegir Piqué.

El blaugrana es va exercitar ahir en solitari i no va tenir bones sensacions al genoll dret, la qual cosa li impedirà jugar demà (21.30, Gol i Telecinco) en el partit de tornada de semifinals de Copa davant el València. En aquest sentit, Valverde tindrà disponibles com a centrals Umtiti i Yerry Mina, que debutarà amb el Barça, ja que Vermaelen continua lesionat.

tracking