SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA COPA DEL MÓN

Kilian torna a competir tres mesos després d'operar-se

Reapareixerà demà a França, en la quarta prova de la Copa del Món

Kilian provarà el seu estat de forma a Sant Vicent.

Kilian provarà el seu estat de forma a Sant Vicent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kilian Jornet, que el maig de l’any passat va ascendir l’Everest dos vegades en una setmana amb rècord inclòs, reapareixerà demà competint a la Copa del Món d’esquí de muntanya, que es disputarà a Sant Vicent (França). Ho farà tres mesos i mig després de la seua intervenció a les espatlles, una operació quirúrgica a què va ser sotmès a Barcelona a mitjans d’octubre i que tenia per objectiu resoldre diverses lesions en aquesta zona que arrossegava des de feia anys.“Fa un mes que vaig començar a esquiar i veig que vaig guanyant força i mobilitat. La recuperació ha sigut més ràpida de l’esperada i em veig amb confiança i amb el volum necessari per afrontar ja les primeres competicions, sempre amb precaució”, va confessar el lleidatà.

A Sant Vicent es disputaran les proves de Copa del Món individual i quilòmetre vertical. El seu primer objectiu és anar participant en algunes competicions per provar el seu estat de forma i després centrar-se en les carreres de La Grande Course al març i l’abril. “La Pierra Menta i el Tour du Rutor són dos clàssiques amb ambient i recorregut espectaculars i Altitoy és una de les més boniques del Pirineu”, va apuntar sobre el calendari previst.

“La recuperació ha sigut més ràpida de l’esperada i em veig amb confiança, sempre amb precaució”

Aquestes primeres competicions serviran al lleidatà per encarar els pròxims objectius de la temporada, que definirà en les properes setmanes.

tracking