SEGRE

L'ICG Lleida, contra el campió d'Europa

El sorteig aparella l’ICG Lleida amb el Reus en els quarts de final de la Copa del Rei, duel que es disputarà el 23 de febrer

Albert Folguera i Jordi Garcia, tècnics de l'ICG i Reus.

L'ICG Lleida, contra el campió d'Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida tenia ja assumit que, en un percentatge molt elevat, li tocaria un dels tres grans en la ronda de quarts de final de la Copa del Rei. L’objectiu era evitar per damunt de tot Barça i Liceo, els cocos del bombo, amb el Noia, cinquè classificat de l’OK Lliga, com a preferit. Però ni els uns ni l’altre. Al final va ser el Reus Deportiu el rival que va oferir el sorteig celebrat ahir al Teatre Municipalde Lloret de Mar, seu de l’esdeveniment.

En l’altre costat del quadre es veuran les cares el Liceo i el Lloret i el Noia i l’Igualada. El vigent campió d’Europa, títol que precisament va conquerir el mes de maig passat al Barris Nord de Lleida, serà l’escull dels lleidatans el proper 23 de febrer (21.00 hores) per un lloc en les semifinals, ronda en la qual, en cas de victòria, els d’Albert Folguera es creuarien amb el guanyador de l’eliminatòria entre el FC Barcelona i el Citylift Girona. “No estic ni content ni descontent perquè tenia clar que algun dels grans ens tocaria, però tenint en compte la manera de jugar del Reus, que és molt semblant a la nostra, l’eliminatòria està una mica més oberta”, va apuntar el tècnic llistat minuts després d’assistir al sorteig. Encara que veu el Reus com a favorit, no descarta donar la sorpresa. “És un equip que et juga de tu a tu i que busca en tot moment la porteria rival, però nosaltres tindrem les nostres opcions”, va afegir.

“Tenim opcions”

Roberto di Benedetto va tornar a ser el representant de l’ICG Lleida en el sorteig, com ja ho va ser en la presentació de l’OK Lliga el mes de setembre passat. El gal, que va ser l’encarregat de treure la bola de l’Igualada, es va mostrar satisfet amb el resultat. “No volíem veure’ns ni amb Barça ni amb Liceo, perquè són equips difícils de batre en la primera ronda, però el Reus és un rival que ens pot anar bé perquè juguen semblant a nosaltres. Els dos volem atacar i veurem qui dels dos és el millor”, va indicar Di Benedetto, que no va dubtar a dir que l’eliminatòria “és més fàcil” que d’altres i que “tenim opcions”.

Els vuit equips classificats van tenir un representant en el sorteig celebrat ahir a Lloret.

L'ICG Lleida, contra el campió d'EuropaEFE

tracking