SEGRE

FUTBOL BASE

Més futbol femení

El CE Pla d’Urgell organitza divendres a Golmés una jornada de portes obertes per captar més jugadores || El club té 17 equips, dos dels quals femenins

Les jugadores dels dos equips amb els quals compta actualment el Club Esportiu Pla d’Urgell.

Les jugadores dels dos equips amb els quals compta actualment el Club Esportiu Pla d’Urgell.CEPU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Pla d’Urgell (CEPU) ha fet una crida per captar més jugadores per als seus equips de futbol i per aconseguir-ho ha organitzat aquest divendres a Golmés una jornada de portes obertes per a noies i nois de totes les edats, convidats per futbolistes que ja estan al club. Sota els eslògans “Porta un amic” i “Ets noia i t’agrada el futbol? Vine a provar-ho amb les nostres noies!”, el club vol incrementar el nombre d’equips i encara que en aquesta jornada també seran benvinguts els nois la iniciativa està dirigida sobretot a elles.

Aquesta temporada, el club compta amb 17 equips, catorze dels quals masculins (més un altre de futbol sala) i dos de femenins de categories infantil cadet i alevina infantil.

Crida a jugadors i jugadores del club perquè portin un amic o company de col·legi

En total, es tracta d’uns 250 futbolistes, amb un increment de tres equips i mig centenar de jugadors més que la temporada anterior.

Segons el coordinador del CEPU, Josep Maria Carné, “la nostra idea és potenciar el futbol femení perquè considerem que és necessari, encara que s’està treballant molt bé en els clubs de Lleida, i a més creiem en l’aposta. L’objectiu és crear la pròxima temporada un sènior femení o almenys un cadet juvenil, que seguiria la cadena que actualment tenim amb l’aleví infantil i l’infantil cadet”.

La jornada de portes obertes, que tindrà lloc a Golmés (les altres seus són Bellvís i el Poal) entre les 19.00 i les 20.30 hores, està dirigit a nois i noies de totes les categories, des de prebenjamins fins a juvenils sense importar que no siguin de la comarca del Pla. A més, el club també posarà a disposició dels interessats i interessades un servei de bus gratuït per traslladar-los. L’aposta del CEPU pel futbol femení li ha fet designar un coordinador exclusiu per a aquest àrea, que és Víctor Rodríguez, a banda de promocionar jornades i activitats com la d’aquest divendres.

“El maig o el juny volem fer una altra jornada dedicada, sobretot, al futbol femení. Volem que la gent ens conegui”, conclou Josep Maria Carné.

tracking