SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

A buscar la final amb Piqué

Valverde inclou a la llista de convocats el central, que Competició no va sancionar ahir pel seu gest al camp de l’Espanyol || Defensa avui a Mestalla (21.30) el gol de renda de l’anada

Piqué pugna amb Gerard Moreno en el polèmic partit de Copa davant de l’Espanyol.

Piqué pugna amb Gerard Moreno en el polèmic partit de Copa davant de l’Espanyol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona buscarà avui a Mestalla el pas a una nova final de la Copa del Rei. Defensa davant del València (21.30/Telecinco/Gol TV) el gol d’avantatge del partit d’anada, anotat per Luis Suárez, i ho farà amb Gerard Piqué. Ernesto Valverde el va incloure ahir a la llista de convocats i tot apunta que serà titular. Competició no el va sancionar ahir pel gest de manar callar als espectadors al camp de l’Espanyol, encara que la Lliga insisteix a denunciar-lo per aquest fet.

El Comitè de Competició de l’RFEF, reunit ahir, no va estudiar el cas Piqué i les repercussions de la seua celebració després del gol que va fer a l’RCD Espanyol en l’última jornada de Lliga, al no rebre oficialment cap denúncia formal de Laliga. Tanmateix, l’entitat que presideix Javier Tebas sí que va enviar escrit de denúncia a la tarda, una vegada finalitzada la reunió, de forma que el tema s’estudiarà en principi la setmana que ve. La denúncia de LaLiga recull els insults cap a Piqué, però assegura que van ser provocats pel seu gest. Adverteix també que en el futur se sancionaran aquest tipus de celebracions.

Si el Barça aconsegueix la classificació disputarà la cinquena final consecutiva de la Copa del Rei

Ernesto Valverde, per la seua part, va assegurar que al València “no tenen més ganes” que ells d’aconseguir avui el pas a la final de la Copa del Rei i va afegir que té “la sensació que per passar” estaran obligats a “marcar”. Fa cinc anys que el Barcelona no perd una eliminatòria de Copa, torneig que domina des del 2015.

Malgrat que el Barça pot accedir a la seua cinquena final de Copa seguida i el València fa deu anys que no ho aconsegueix, el tècnic blaugrana va aclarir que això “no significa que ells en tinguin més ganes”. “Aquí l’opció de jugar una final ens motiva al màxim. Les anteriors finals pertanyen al passat. Volem escriure la història d’aquesta temporada i la nostra motivació no és menys que la d’ells”, va reiterar de cara a “un partit que serà fort sens dubte”. També va dir sentir-se “una mica avorrit de parlar cada dia” de la polèmica entre Piqué i l’Espanyol. “En el que ens estem extralimitant és a continuar parlant de tot això una vegada que ha passat el derbi. Ja està bé, hem de fer un pas endavant perquè si no, no avançarem, de veritat”, va demanar. També va defensar Suárez, al qual s’ha acusat d’entrar massa fort als rivals en el partit d’anada.

El Sevilla acaba amb el somni del Leganés i jugarà la novena final

El Sevilla va accedir ahir a la final de la Copa del Rei per novena vegada en tota la seua història, al guanyar per 2-0 el Leganés en la tornada de la primera semifinal, amb la qual cosa va acabar amb el somni d’un modest com el conjunt pepinero, que es va fer gran en aquesta edició del torneig coper després d’eliminar, entre altres, el Vila-real i tot un Reial Madrid, després de derrotar-lo al Santiago Bernabéu. En una eliminatòria oberta, malgrat que els sevillistes van arribar al Ramón Sánchez Pizjuán amb un petit avantatge per l’1-1 de l’anada a Butarque, l’equip de Vincenzo Montella es va avançar en el marcador amb un gol de l’argentí Joaquín Correa al quart d’hora. El quadre madrileny, no obstant, va buscar el gol que forcés la pròrroga, però no va tenir gaires ocasions. El Sevilla, que hauria pogut sentenciar abans del descans, no va certificar la classificació fins al gol de Franco Vázquez a un minut del final.

Flamini, el jugador més ric del món, fitxa pel Getafe

El Getafe va presentar ahir al seu nou fitxatge, el francès Mathieu Flamini, considerat el futbolista més ric del món. Flamini, amb una llarga trajectòria professional en grans equips europeus, és també un home de negocis d’èxit, amb una empresa que pretén revolucionar el sector energètic mundial. L’èxit més important li ha arribat en el món dels negocis. El 2008 va ser soci fundador d’una empresa, GFBiochemichals, que treballa a trobar alternatives sostenibles que puguin substituir els productes que tenen com a base el petroli. La firma està valorada en uns 30.000 milions d’euros.

Piqué pugna amb Gerard Moreno en el polèmic partit de Copa davant de l’Espanyol.

Piqué pugna amb Gerard Moreno en el polèmic partit de Copa davant de l’Espanyol.EFE

tracking