SEGRE

DEPORTES

La lleidatana Aran Teixidó, campiona de Catalunya

En júnior, el quart títol de la seua carrera després de guanyar en aleví, infantil i sub-15 || La seua germana Ares es va retirar lesionada

Aran Teixidó posa amb el trofeu al costat del seu entrenador, Miqui Moreno.

Aran Teixidó posa amb el trofeu al costat del seu entrenador, Miqui Moreno.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Aran Teixidó es va proclamar ahir campiona de Catalunya júnior de tenis, el quart títol autonòmic que conquereix en la seua carrera després dels aconseguits en les categories alevina, infantil i sub-15.

La jugadora del Club Tennis Lleida va derrotar Laura López per 6-1 i 6-4 en una final que va començar a disputar-se diumenge però que va haver d’ajornar-se per culpa de la pluja quan la lleidatana havia guanyat el primer set i perdia el segon per 1-4. L’aturada li va anar bé a Aran, que ahir va recuperar la seua millor versió per remuntar la diferència. De fet, no va donar opció al seu rival a l’encadenar cinc jocs seguits que li van donar la victòria i el títol.

“He jugat molt bé i estic molt contenta. Tot el treball que estic fent durant aquests últims mesos, en els quals m’he entrenat molt dur i he jugat molt bé, s’ha vist reflectit”, va afirmar Aran, que va reconèixer que la suspensió per la pluja li va anar bé perquè “al perdre el segon set em vaig posar negativa, perquè no em sortien les coses”. La jugadora del CT Lleida, que entrena Miqui Moreno, va rebre el trofeu de mans del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

Menys sort va tenir la seua germana bessona, Ares, que es va veure obligada a retirar-se del campionat a causa d’una lesió muscular després de superar la primera ronda.

tracking