SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Mbaye es lesiona i el fitxatge d’un pivot cobra més força

El club ja tenia des de feia setmanes la intenció de reforçar la posició interior

La més que possible baixa de Mbaye per demà és un dur cop per a Borja Comenge.

La més que possible baixa de Mbaye per demà és un dur cop per a Borja Comenge.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes físics tornen a fuetejar l’Actel Força Lleida, i més concretament a la posició de center. Al marge dels problemes que continua arrossegant Mike Karena al genoll, ahir es va lesionar Ablaye Mbaye. El pivot senegalès va patir en l’entrenament de la tarda una ruptura fibril·lar al tríceps braquial del braç dret, una lesió que el podria deixar fora de combat entre dos i tres setmanes.

No obstant, el jugador no està totalment descartat per jugar el partit de demà davant el Clavijo al Barris Nord, encara que dependrà de la seua evolució. “Veurem com passa aquests dos dies i com s’aixeca divendres. Hi ha la possibilitat que pugui ajudar uns minuts, encara que està clar que la lesió li limitarà molt el moviment. En tot cas, no prendrem la decisió fins a l’últim moment”, va indicar Roger Poblet, membre dels serveis mèdics del club.

El pivot senegalès es va trencar ahir el tríceps del braç dret i és dubte per jugar demà

Aquesta lesió i els problemes de Karena arriben a les portes de dos jornades vitals per al futur immediat de l’Actel Força Lleida, la de demà davant del Clavijo i la de diumenge vinent a la pista del Sammic, dos dels tres últims classificats de la LEB Or.

Des de feia setmanes el club ja va prendre la determinació de fer un esforç i acudir al mercat per reforçar la posició interior abans que acabi el termini de fitxatges el proper 28 de febrer. “La junta ha decidit que podem fer aquest esforç, dins d’uns límits pressupostaris, per fitxar un pivot que ens ajudi, però ha de ser un jugador que millori el que tenim i ens permeti fer un salt de qualitat”, va indicar el president, Félix González, que no va amagar la importància que tindria per al club, ja de cara a la pròxima temporada, jugar el play-off. “Evidentment que seria una gran notícia i una alegria per als nostres socis i aficionats, que aquesta temporada lamentablement no poden disfrutar de les victòries a casa”, va apuntar.

tracking