SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Noel Carbonell anima el planter del Lleida a seguir l'exemple de Bojan

Considera viable arribar al futbol professional

La plantilla del Lleida es va reunir ahir per fer pinya.

La plantilla del Lleida es va reunir ahir per fer pinya.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del planter Noel Carbonell, que ha tornat a entrenar-se amb el Lleida al rebre l’alta després de nou mesos de baixa, es va mostrar ahir molt content de tornar a sentir-se “futbolista”, mentre que va animar els jugadors del futbol base a continuar esforçant-se, perquè el traspàs de Bojan Radulovic a la Premier és una mostra que és possible arribar al futbol professional. “Ja ha passat no fa gaire, amb jugadors sortits del planter, com Jesús Imaz o Pere Milla, que estan jugant en el futbol professional. Això de Bojan ho corrobora, per la qual cosa animo els del planter que continuïn esforçant-se i gaudeixin del futbol, perquè les oportunitats arriben.”

Noel es va lesionar en l’últim partit de la temporada passada davant de l’Eldenc, en el qual va patir la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre. Després de ser operat al juny va rebre l’alta aquesta setmana. “El pitjor moment és el de la lesió i els dies següents quan tot són males notícies. Després ja et fas a la idea, el mes següent al de l’operació també és dolent, però després vas superant etapes i aquells moments fins i tot els gaudeixes.”

La plantilla i el cos tècnic van dinar ahir junts per fer pinya i integrar els fitxatges

El defensa va assenyalar que jugarà amb el filial. “Sóc sub-23, així que és bo començar a tenir minuts en el Lleida B per anar agafant ritme i arribar a estar de nou en dinàmica de primer equip.” Assegura que des de fora a l’equip l’ha vist bé: “Treballa i s’esforça molt en cada entrenament i té molta il·lusió.”

D’altra banda, jugadors i tècnics es van reunir ahir en un dinar de germanor amb el doble objectiu de fer pinya de cara a aquest segon tram de Lliga, a banda d’integrar els nous fitxatges: Ortuño, Albístegui, Mele i Leto.

tracking