SEGRE

El Comitè adverteix l'Atlètic Mariola d'expulsió

Sanciona un altre cop l’equip de Quarta Catalana i l’exclourà si torna a reincidir

Camp de Gardeny

Camp de Gardeny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic Mariola, equip del Grup 21 de Quarta Catalana, serà expulsat de la competició si torna a reincidir en alguna conducta antiesportiva. Així l’hi ha advertit el Subcomitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol a Lleida arran dels últims incidents protagonitzats per aquest equip. L’equip va ser sancionat aquest dijous pels incidents que van tenir lloc al partit davant del Castelldans (2-4), disputat el passat dia 21 de gener al camp del Pardinyes, ja que tenia el seu clausurat per una sanció anterior. El comitè de Lleida adverteix el club d’“exclusió de la competició en cas de reincidir en fets d’anàloga naturalesa”, i li clausura el camp per tres partits i li imposa una sanció econòmica per un valor total de cent cinquanta euros, al produir-se “incidents greus de públic”. En aquest matx, després d’assenyalar-los un penal en contra, un espectador va entrar al terreny de joc i va intentar impedir que es llancés el penal.

La postura del comitè lleidatà és taxativa. Un nou incident i seran expulsats de la Lliga. A més, el comitè va sancionar també dos dels jugadors i un tècnic. F.X.F.G va ser expulsat en el curs d’aquest partit, amb tres duels de sanció, mentre que al seu company d’equip, J.A.U.G. li va imposar una sanció de sis partits per insults i ofenses. F.J.M.R., que constava a l’acta com a tècnic, ha estat sancionat amb tres partits més.

L’enfrontament davant del Castelldans es va jugar al camp del Pardinyes perquè l’Atlètic Mariola ja havia estat sancionat amb la clausura del seu, per dos partits, a causa d’anteriors incidents. Després d’aquest encontre va ser sancionat cautelarment, per la qual cosa no va jugar els duels davant l’Albagés i el Massalcoreig, corresponents a la dissetena i la divuitena jornada. Aquests partits, no obstant, sí que es disputaran en una data que firxarà el Comitè de Competició.

ELS DETALLS

  • Últim avís. Després de protagonitzar diversos incidents de més o menys gravetat durant tota la temporada, el comitè adverteix l’At. Mariola que si tornen a reincidir, seran expulsats de la competició.
  • Camp clausurat. Li imposa també tres partits de clausura de camp.
  • Recuperar calendari. Té dos partits pendents, per la sanció cautelar, que ara haurà de disputar.
tracking