SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Màrquez: "Hem començat a parlar amb Honda, però sense pressa"

Màrquez diu que cap marca s’hi ha interessat, però escoltarà ofertes || Nega que vulgui forçar que el seu germà sigui el seu company

El pilot de Cervera va disfrutar amb una sessió al túnel de vent de Madrid Fly.

El pilot de Cervera va disfrutar amb una sessió al túnel de vent de Madrid Fly.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va confirmar ahir que ja està “parlant” amb Honda per a la renovació, encara que “no hi ha pressa”. “Cada any va més ràpid [el tema de les renovacions], ja ho veurem. Estem parlant amb Honda i es comencen a tocar temes, però de moment tampoc hi ha pressa”, va assegurar després de provar al costat de Dani Pedrosa el túnel de vent de Madrid, el més gran d’Europa. El de Cervera, que acaba contracte a final d’aquesta temporada, va confirmar que “de moment” no s’ha atansat cap altra fàbrica per demanar-li pel seu futur. “Pregunta-ho a Emili [Alzamora], que és el meu mànager”, va afegir. “La meua prioritat número u era començar la pretemporada i trobar-me bé amb la moto, veure’n les millores. També he de saber escoltar altres fàbriques, sigui Ducati o KTM. Quan es fan canvis és per buscar una motivació externa o perquè esportivament t’anirà millor, però motivació no me’n falta i els resultats vénen. Tampoc hi ha necessitat”, va asseverar.

Marc va recalcar que “primer” ha de decidir si es queda a la marca sense importar-li el seu company. “Serà fort i amb experiència, m’és igual. Sempre busco el millor esportivament per a mi i Honda seran als primers que escolti perquè el cos i el cor m’ho demana”, va insistir.

L’hexacampió del món va concloure amb un no rotund al ser preguntat per si la possibilitat que en la decisió pesés que aquest company fos el seu germà Àlex, ara a Moto2. “Això mai ho faria. Cadascú té la seua carrera esportiva i se l’ha de guanyar per mèrits. El meu germà va guanyar Moto3, després una bona moto a Moto2 i ara a poc a poc s’ha de fer un lloc a MotoGP, però li queden coses per aprendre a Moto2. Tant de bo que tingui un gran any i si arriba a MotoGP en un futur serà un rival més”, va subratllar.

tracking