SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Buscant seu per a la final

Wanda Metropolitano i Mestalla semblen els escenaris més probables per acollir el partit davant del Sevilla || El Barça podria demanar un canvi de data per les semifinals de la Champions

L’autocar del Barcelona, dijous a Mestalla, on va ser apedregat.

L’autocar del Barcelona, dijous a Mestalla, on va ser apedregat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que el Barcelona guanyés dijous el València per 0-2, de la final de la Copa del Rei només se sabien els rivals –Barcelona i Sevilla–, i la data –21 d’abril–. L’escenari, com ja és tradició, continua sent una incògnita, encara que els que en principi tenen més opcions són el Wanda Metropolitano de l’At. Madrid i Mestalla. Però fins la data pot estar en l’aire. Segons va publicar El Periódico, el Barcelona podria demanar un canvi, ja que, si es classifica per a les semifinals de la Lliga de Campions, es jugarà gran part de la temporada en només tres dies.

En el cas que el Barcelona elimini el Chelsea a quarts de final, el partit d’anada de les semifinals seria el 23 o 24 d’abril, just dos o tres dies després de la final de la Copa, cosa que no agrada al Barça, així que durant la reunió que mantindran la setmana que ve amb la Federació i el Sevilla podria plantejar una data alternativa.

Pel que fa a la seu de la final, continua sense estar definida. A més, aquest any hi ha un altre condicionant. La final coincideix amb una jornada de Lliga en la qual els partits que Barcelona i Sevilla han de jugar aquell dia es passaran al 9 de maig.

En principi, el Wanda Metropolitano és una opció que agrada als dos rivals, però l’Atlètic juga a casa aquell dia, per la qual cosa el seu partit també hauria de ser ajornat. El Madrid juga fora, precisament davant del Sevilla, però ja és conegut que Florentino Pérez no vol cedir el camp per evitar que el Barça celebri un títol al Bernabéu. Mestalla seria un escenari ben acollit pels dos clubs. Però, com sempre, toca esperar.

tracking