SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré passarà pel quiròfan i estarà vuit mesos de baixa

Té trencat el lligament creuat anterior i una fissura al menisc del genoll

Farré haurà de passar pel quiròfan d’aquí a un mes i mig.

Farré haurà de passar pel quiròfan d’aquí a un mes i mig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré estarà uns vuit mesos de baixa després que la ressonància magnètica hagi confirmat que té afectats els lligaments creuats i el menisc del genoll esquerre, una lesió que es va fer diumenge passat durant el Trial de Barcelona, prova puntuable per al Mundial indoor.

El pilot de Vilanova de Segrià, de 19 anys, va acudir ahir a la clínica Corachan de Barcelona, on li van donar el pitjor dels diagnòstics. Té trencat el lligament creuat anterior i una fissura al menisc, malalties que l’obligaran a passar pel quiròfan.

“Era una possibilitat i al final s’ha confirmat. És dur però cal afrontar-ho. Ara he d’estar unes dos setmanes en repòs, ja que el genoll està molt inflat i amb líquid, i després començaré la rehabilitació abans d’operar-me”, va explicar el lleidatà poc després de visitar el metge.

És previst que sigui operat en el termini d’un mes i mig i el període de recuperació s’estima en uns sis mesos, de manera que no tornaria a pujar a la moto de trial fins al mes de setembre o octubre, en funció de la seua evolució. “Pràcticament em perdré tota la temporada, però ara només penso a operar-me i començar la rehabilitació per tornar a la competició com més aviat millor”, va apuntar Arnau.

Si la recuperació seguís els passos previstos, el pilot del Moto Club Aitona podria arribar a disputar les tres últimes proves del Campionat d’Espanya, que precisament arranca aquest diumenge a la localitat alacantina de la Nucia. Serien les tres proves posteriors a l’aturada estiuenca, que estan fixades per al 30 de setembre (Àvila), 21 d’octubre (Madrid) i 18 de novembre (Còrdova). Pel que fa al Mundial a l’aire lliure, les seues tres últimes cites es disputen al setembre, per la qual cosa encara podria córrer-les. Arnau també es perdrà la prova del Mundial indoor de París i diverses exhibicions a França i la Gran Bretanya.

tracking