SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Guanyar és més important que entrar en el 'play-off”

Albadalejo qualifica de “molt difícil” l’At. Saguntí i relativitza la classificació

Gerard Albadalejo, durant el partit contra l’Atlètic Balears.

Gerard Albadalejo, durant el partit contra l’Atlètic Balears.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo va qualificar d’“extrema dificultat” el partit que el Lleida ha de jugar demà al camp de l’Atlètic Saguntí i va prioritzar aconseguir la victòria al fet d’estar o no, al final de la jornada, en posicions de play-off. El Lleida és ara cinquè, a dos punts de la quarta plaça, després de la victòria aconseguida diumenge passat davant de l’At. Balears. “Si guanyem voldrà dir que recuperem tres punts de la derrota de la primera volta i si ho fem per dos gols tindrem també l’average. Guanyant podem acabar en play-off, però si guanyem i no hi som, estaré igual de content”, va valorar.

El tècnic no espera un ambient especialment hostil després de l’incident amb la samarreta de la senyera a la primera volta –l’Atlètic Saguntí només va portar un equipatge a Lleida– ni témer un camp difícil. “El Lleida mai té por. De fet, no conec cap equip que en tingui. Serà un partit igualat, condicionat pel camp, davant d’un equip molt físic i molt competitiu, amb pocs espais, però ho hem treballat, estem preparats i hi anem amb la intenció de guanyar”, va afegir.

Tampoc dóna importància al fet que el rival acostuma encaixar gols al seu camp. “L’estadística diu que segurament marcarem. Però només el Formentera els ha deixat a zero i encara que han perdut tres partits a casa un va ser per 2-3 i els altres van ser per 1-2”, va advertir. Alhora, el tècnic lleidatà va voler recordar que “és un rival dur, difícil i que està fent bé les coses. A més, dins del Grup 3 de la Segona divisió B tots els partits són igualats”.

Gerard Albadalejo, durant el partit contra l’Atlètic Balears.

Gerard Albadalejo, durant el partit contra l’Atlètic Balears.LLEONARD DELSHAMS

tracking