SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COMPETICIÓ

La base del Llista, camí d'un doble ascens històric

Aquesta setmana s’ha posat líder de Nacional Catalana i mana a Primera

El Juneda-Lleida, integrat per diversos júniors del Llista.

El Juneda-Lleida, integrat per diversos júniors del Llista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista viu el millor moment de la seua història, no només quant al seu primer equip, un ICG Software Lleida classificat per a la Copa del Rei i els quarts de final de la Copa CERS, a banda d’anar setè a l’OK Lliga, sinó també pel planter. Al marge dels títols de base que ha anat acumulant en els últims anys, aquesta temporada va camí de completar un doble ascens que seria històric i que reforçaria, i molt, la seua estructura esportiva.

I és que els seus dos equips satèl·lit manen actualment a Catalunya. El Juneda-Lleida, que es nodreix de diversos júniors del Llista, s’ha situat aquesta setmana líder de la Primera Nacional Catalana, la tercera categoria estatal. Darrere, a la Primera Catalana, la quarta a nivell espanyol, el Lleida Llista ICG és líder destacat, amb sis punts d’avantatge sobre el Reus Ploms. Aquest és, dels dos, el que més assequible té el seu objectiu, no només per l’avantatge que té, sinó perquè el campió de la fase regular ascendeix directament a la Nacional Catalana.

El Juneda-Lleida, en canvi, està a un pas de superar la primera fase, cosa que li asseguraria la permanència i la seua classificació per lluitar pel play-off, al qual només accedeixen quatre equips per una plaça d’ascens a Primera divisió, on ara milita l’Alpicat.

En cas de pujar tots dos, el Llista tindria un representant en les dos categories prèvies a l’OK Lliga. “Seria una cosa brutal per seguir formant el planter, ja que tindríem cobert tot el camí cap al primer equip”, va apuntar Marc Soler, director tècnic del club i entrenador de l’equip de Primera Catalana.

Rubén Fernández, tècnic del Juneda-Lleida, també considera vital aconseguir l’ascens a Primera divisió, encara que l’empresa és summament complicada. “Hi ha molt nivell i molts aspirants. A més, el fet que hi hagi només una plaça d’ascens ho complica tot encara més. Falta per veure com arribarem al tram final, ja que hi ha molts xavals de la base que també juguen a la seua categoria i l’acumulació de partit ens pot afectar”, va indicar.

El Juneda-Lleida, integrat per diversos júniors del Llista.

El Juneda-Lleida, integrat per diversos júniors del Llista.SEGRE

tracking