SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Duel amb el 'play-off' en joc

El Lleida visita avui l’At. Saguntí (12.00), un rival directe en la lluita per entrar entre els quatre primers || Els de Gerard Albadalejo estan invictes el 2018 i sumen sis jornades sense perdre

El Lleida Esportiu va tancar l’any amb un empat sense gols al Camp d’Esports davant del Sabadell.

El Lleida Esportiu va tancar l’any amb un empat sense gols al Camp d’Esports davant del Sabadell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, cinquè a la classificació i a només dos punts de les posicions de play-off, visita avui l’At. Saguntí (12.00) amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat aquest 2018 i sumar un triomf davant d’un rival directe que li permeti posar-se de nou entre els quatre primers. No serà fàcil. L’equip valencià és una de les revelacions de la temporada i, amb només un punt menys que els lleidatans, també aspira a posar-se en la lligueta d’ascens a Segona A. A més, l’At. Saguntí és un dels dos únics equips que han guanyat aquesta temporada al Camp d’Esports (0-1), en un matx en el qual al Lleida no se li va permetre jugar amb la samarreta de la senyera. Ho va impedir l’àrbitre, per ordre de la Federació Espanyola, però el Saguntí només va viatjar amb la seua equipació titular, amb la samarreta roja, incompatible amb els colors de la senyera. A més, la passada temporada el Lleida va perdre 1-0 en aquest camp. Va impugnar el partit per suposada alineació indeguda, en un cas que va portar fins al TAD, que finalment no li va donar la raó. És molt probable, per tant, que la rebuda sigui hostil.

Esportivament el Lleida arriba al partit en un bon moment. No ha perdut cap dels cinc encontres que ha jugat el 2018, sumant 11 dels 15 punts possibles. Afegint-hi l’últim matx del 2017, en el qual va empatar 0-0 a casa davant del Sabadell, són sis les jornades que suma l’equip de Gerard Albadalejo sense perdre.

Amb play-off o sense, el Lleida es juga tres punts molt importants davant d’un rival directe i, com va dir el mateix tècnic divendres, “si guanyem i no entrem en play-off, també estaré molt content”.

El tècnic té la baixa per lesió d’Aitor Núñez i la de Valiente per sanció. Noel, encara que té l’alta, també s’ha quedat a Lleida ja que, després de mesos recuperant-se d’una lesió, encara no està a punt. Bojan, traspassat al Brighton, que el cedirà al Lleida, encara no té la documentació.

L’onze inicial més probable seria, per tant, Diego Rivas a la porteria; amb Leto, Trilles, Eneko i Pumar en la defensa; Manu Molina, Albístegui, Moustapha i Jorge Félix en el centre del camp i Juanto Ortuño i Nierga en atac. Completen la llista Mele, Max, Andriu, Mousa, Javi López, Jordi Martínez i Tatis.

El Lleida i l’Olot, colíders en la segona volta

El Lleida Esportiu seria colíder de la Lliga si només comptessin els punts aconseguits en la segona volta del campionat. Els d’Albadalejo, que estan invictes des del 10 de desembre, quan van perdre a Olot per 2-1, sumen 11 punts en aquesta segona volta, dels 15 que s’han disputat. Els ha aconseguit amb tres victòries (Badalona, Aragó i At. Balears) i dos empats (Peralada i Penya Esportiva). És precisament l’Olot, últim botxí lleidatà, l’altre equip del grup que també suma 11 punts en la segona volta, i ambdós liderarien el grup, seguits de Mallorca (10), Elx, Llagostera i Alcoià (9).

tracking