SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista s'examina amb el Girona, l'equip revelació

L’ICG Software rep el quart classificat (12.00) abans de la CERS i la Copa

Darío Giménez, en una acció del partit davant del Vic.

Darío Giménez, en una acció del partit davant del Vic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software rep avui a l’Onze de Setembre el Girona (12.00) en un autèntic test per als d’Albert Folguera, que es mesuren davant de l’equip revelació de la Lliga una setmana després de la derrota soferta a casa contra el Vic. El Girona és el tercer equip que ha encaixat menys gols a l’OK Lliga. El Llista, setè a la taula, a sis punts dels gironins, afronta l’últim partit abans d’enfrontar-se la setmana vinent a l’Sporting de Tomar portuguès a la CERS i afrontar la Copa del Rei, que es disputa a Lloret del 22 al 25 i on es mesuraran en quarts amb el Reus.

“El Girona és un equip que està fent una gran temporada, serà un partit complicadíssim”, explicava ahir Albert Folguera, que no va dubtar a elogiar el rival. “Són quarts per mèrits propis. Espero que estiguem a l’altura i més després del que va passar a Vic. Ens tocarà estar bé.”

El tècnic de l’ICG Software va explicar que durant la setmana han parlat per corregir els errors que van cometre la passada setmana. “Encara que vam fer sis pals no vam estar fins i ens vam precipitar. Preveig un partit ajustat perquè és un equip al qual és molt difícil marcar gols.”

Va admetre que, per optar al triomf, l’ICG Llista haurà de jugar més a l’estil de com ho fa fora de casa. “Som un equip al qual agrada buscar la porteria contrària, que té arribada i qualitat, però també joventut. I de vegades es fa difícil combinar tot això. Caldrà tenir el control del partit i jugar més amb el cap”.

El Llista té la baixa de Deri Mataix, que tampoc va jugar davant del Vic per un esquinç.

Folguera espera el caliu del públic. “Hem d’animar-los, perquè a la pista notem molt el seu suport.”

tracking