HOQUEI PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

L’Alpicat remunta a la segona meitat

Deixa enrere dos empats consecutius

El Lleida.net Alpicat es va imposar ahir al Rivas Las Lagunas per 3-5, després de remuntar un 2-0 a la segona meitat. Els lleidatans deixen així enrere els dos últims empats davant del Vilafranca i el Shum. L’Alpicat va dominar el joc durant els 50 minuts de partit, encara que a la primera meitat es va deixar sorprendre al contraatac pel conjunt madrileny. D’aquesta forma, en el minut 12 Suárez va obrir el marcador per al Rivas i abans dels 20 minuts de partit Escary va ampliar l’avantatge local amb el 2-0. D’aquesta forma, malgrat el bon joc mostrat, l’Alpicat veia com el partit se li posava costa amunt, a causa en bona mesura de la bona actuació del porter local Adrià Hernández, que va frustrar les múltiples ocasions de gol de què van disposar els lleidatans.

A la represa, l’Alpicat va sortir a totes per intentar capgirar la situació. Així doncs, el primer gol no va trigar a arribar. Als sis minuts de la segona, Franci va retallar distàncies i, a partir d’aquell moment l’Alpicat ja no va donar cap opció als madrilenys, que es van tancar al seu camp. En el minut 41, Ballestero va aconseguir igualar el marcador i dos minuts més tard Serret va culminar la remuntada. Pràcticament en la següent jugada Roca va tornar a empatar pel Rivas, però l’Alpicat va respondre amb dos gols més de Zilken i Franci.

L’Alpicat va tenir ocasions, però l’encert del porter local va evitar que el resultat fos més ampli

L’entrenador dels del Segrià, Xavier Roy, va valorar molt positivament la victòria després del xoc. “Era un partit molt important contra l’últim, com el de la setmana que ve davant del Manlleu, que necessitem guanyar per no tornar a complicar-nos gaire la situació a la classificació,” va explicar.