SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La final de la Copa, al Wanda Metropolitano

El Barça no aconsegueix el canvi de data, així que la final serà el 21 d’abril

Guillermo Amor, director de relacions institucionals del Barcelona, després de la reunió a la RFEF.

Guillermo Amor, director de relacions institucionals del Barcelona, després de la reunió a la RFEF.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Wanda Metropolitano, estadi de l’Atlètic de Madrid, serà el 21 d’abril l’escenari de la final de la Copa del Rei entre el Barcelona i el Sevilla, segons va acordar ahir la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) amb els dos finalistes. El nou feu blanc-i-roig, inaugurat el mes de setembre passat i que serà seu de la final de la Lliga de Campions del 2019, era el favorit per allotjar aquest partit entre blaugranes i sevillistes. Té un aforament de 67.829 espectadors.

El Barcelona no va aconseguir l’altre objectiu amb què assistia a la reunió, el canvi de data, ja que si es classifica per a les semifinals de la Champions només tindrà dos dies per preparar l’anada. “No era possible canviar el dia per qüestió de calendaris, moltíssims partits, moltes competicions. Estem posats en totes i tant de bo seguim fins al final”, va explicar Guillermo Amor, director de relacions institucionals, que va admetre que el Wanda era la millor opció.

Si el Barcelona es classifica per a les semifinals de la Champions, les jugarà tres dies després de la final

El partit clau serà el 4 de març, quan Barça i Atlètic s’enfrontaran al Camp Nou

En un altre ordre de coses, el Boca Juniors de l’Argentina serà el rival del Barça en el Trofeu Joan Gamper el pròxim mes d’agost.

En un altre ordre de coses, el Betis va sumar ahir a la nit una victòria clau en la disputa per assolir les places d’Europa davant del Deportivo (0-1), gràcies al solitari gol de Lorenzo Morón que va amargar el debut de Clarence Seedorf com a tècnic del quadre corunyès.

tracking