SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Argentina demana a Messi que jugui menys amb el Barça

El president de l’AFA, Claudio Tapia, admet que li ha dit que es cuidi i es reservi per al Mundial de Rússia || Amistós davant de Catalunya el 4 de juny

Argentina demana a Messi que jugui menys amb el Barça

Argentina demana a Messi que jugui menys amb el BarçaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’Associació del Futbol Argentí (AFA), Claudio Tapia, ha explicat que ha parlat amb Leo Messi perquè es cuidi de cara al Mundial de Rússia d’aquest estiu i que, per fer-ho, li han demanat que intenti no jugar tant amb el FC Barcelona. “Hem parlat amb Messi de cuidar-lo i que jugui menys a Barcelona”, va assegurar Tapia en declaracions a l’emissora de ràdio TyC Sports.

Tapia confia que el davanter blaugrana estigui al màxim nivell al torneig de Rússia, per buscar un títol Mundial absolut que se li resisteix i que és l’únic gran trofeu que no és al palmarès de Messi. Però el dirigent argentí també veu clau que altres jugadors, com Sergio Agüero, l’acompanyin en aquest objectiu.

“Tant de bo tots els jugadors arribin al Mundial en el nivell que estan ara –va afegir–. El tema de Sergio Agüero és terrible i Leo Messi està sempre a dalt. Això és important per als dirigents i el cos tècnic”, va admetre.

La temporada del Kun Agüero al Manchester City, a les ordres d’un Pep Guardiola que ja va treure el millor de Leo Messi en la seua etapa al Camp Nou, està sent espectacular i en l’arrancada del 2018 suma un total de tretze gols en deu partits. Messi, per la seua banda, continua liderant un Barça que aspira al triplet.

Aquest és precisament el problema perquè Leo Messi compleixi la petició del president argentí, que el Barça aspira a guanyar tres títols i el concurs de l’argentí és imprescindible. Finalista a la Copa del Rei i en quarts de final de la Lliga de Campions, el Barcelona tampoc pot relaxar-se a la Lliga, competició en la qual després d’encadenar dos empats, ha vist com l’Atlètic li ha retallat distància i es troba a 7 punts, amb un Barça-Atlètic a l’horitzó, el 4 de març.

D’altra banda, Tapia també va confirmar ahir que la Federació Catalana de Futbol (FCF) els ha convidat a jugar un partit amistós el pròxim dia 4 de juny a Barcelona.

tracking