SEGRE

DEPORTES

El City goleja el Basilea (0-4) i 2-2 a Torí del Tottenham

Gundogan i Sterling s’abracen després d’un gol del City.

Gundogan i Sterling s’abracen després d’un gol del City.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester City va complir els pronòstics ahir a la nit a Basilea i va deixar l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions davant del dèbil conjunt suís, a priori la més desequilibrada, totalment sentenciada amb una golejada per 0-4. En tot just vint-i-dos minuts, l’equip de Pep Guardiola va veure porteria en tres ocasions, per mitjà d’Ilkay Gündogan, Bernardo Silva i Sergio Agüero, i va aniquilar un Basilea que va encaixar un quart gol al segon temps i va ser incapaç de presentar batalla a la màquina perfecta que és aquest City.

Amb la Premier League pràcticament a la butxaca, la classificació per a la final de la Copa de la Lliga aconseguida i encara viu a la FA Cup, la baralla dels citizens per l’anhelat pòquer de títols aquest curs passava per tornar de Suïssa amb un resultat positiu.

Per la seua part, el Tottenham va igualar un 0-2 al camp de la Juventus i va empatar 2-2, xifra que deixa l’eliminatòria en avantatge per als londinencs amb vista a la tornada de Wembley.

La Juve va estar al davant 2-0 gràcies a una gran arrancada d’Higuaín, però després de rebre l’1-2 de l’anglès Harry Kane, va fallar una pena màxima amb el mateix Pipita i va acabar castigat per una falta directa del danès Christian Eriksen.

tracking