SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Els federats demanen 8.000 entrades per a la Supercopa

El 7 de març al Camp d’Esports i entrades a 5 € per als socis del Lleida

El Camp d’Esports s’omplirà el 7 de març amb el Barcelona-Espanyol, com ja va passar a la Copa.

El Camp d’Esports s’omplirà el 7 de març amb el Barcelona-Espanyol, com ja va passar a la Copa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clubs lleidatans han sol·licitat 8.000 entrades per veure el partit de la final de la Supercopa de Catalunya, que el Barcelona i l’Espanyol disputaran al Camp d’Esports el pròxim dia 7 de març. Aquestes localitats aniran dirigides a futbolistes, entrenadors, presidents de club i àrbitres i s’han repartit a través de la delegació a Lleida de la Federació Catalana de Futbol (FCF), organitzadora del partit en col·laboració amb la Paeria i el Lleida Esportiu. Finalitzat el termini en què tenien prioritat els federats, seran ara els socis del Lleida, Barça i Espanyol els que podran comprar entrades a un preu de 5 euros.

L’FCF i el Lleida van anunciar ahir que els socis del club lleidatà podran adquirir les seues entre el 21 i el 28 a la seu de la delació lleidatana, a Ramon Castejón, 2. El dia del matx els preus a taquilla seran 15 euros la localitat de Tribuna, 10 a Lateral i 8 a Gols. Els socis del Lleida mantindran la localitat, mentre que els del Barça aniran a Gol Nord i els de l’Espanyol, a Gol Sud.

El Lleida no descarta incorporar un altre davanter davant la falta de gol que mostra l’equip

La Supercopa comptarà amb la presentació oficial el dilluns 26 d’aquest mes, a les 12.00 hores, en un acte que tindrà com a escenari la Seu Vella.

D’altra banda, el Lleida valora la possibilitat de fitxar un nou futbolista, ja que encara disposa d’una fitxa lliure. Això sí, com que el mercat d’hivern ja es va tancar, s’ha de tractar d’un jugador de més de vint-i-tres anys, que tingui llicència professional i que es trobi sense equip. En principi, es tractaria d’un davanter, a causa dels problemes que té l’equip aquesta temporada per marcar gols. Ha anotat vint-i-dos gols en vint-i-cinc jornades i, per trobar un registre més baix, cal remuntar-se a la temporada 2000-01.

D’altra banda, el Lleida col·labora amb la festa que AFANOC celebrarà aquest diumenge a la Seu Vella.

tracking