FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El PSG ressuscita el Madrid

Neymar intenta anar-se’n dels madridistes Marcelo i Sergio Ramos.

Neymar intenta anar-se’n dels madridistes Marcelo i Sergio Ramos.EFE

El Reial Madrid va tornar a recuperar el somriure i va demostrar que la Lliga de Campions és la seua competició fetitxe al derrotar el PSG (3-1) a l’anada dels vuitens de final, un partit que es va posar molt costa amunt amb el gol de Rabiot, però que Cristiano Ronaldo, per partida doble, i Marcelo es van encarregar de capgirar als últims deu minuts gràcies, entre d’altres, a l’entrada de Marco Asensio, que va revitalitzar els seus.

Els vigents campions d’Europa es van encarregar de mostrar la millor cara i mantenir l’idil·li amb la Champions el dia D i a l’hora H. Només calia veure els dos primers minuts per assabentar-se’n. Els jugadors van pressionar i van sortir a totes. Malgrat tot, i en un dels seus millors partits, el PSG va plantar cara i va demostrar per què és un dels aspirants. A més, quan millor estaven els francesos, el Reial Madrid va despertar des de la banqueta. Zidane, com és habitual, va fer el canvi d’Asensio a poc més de 10 minuts. La jugada no li hauria pogut sortir millor. La verticalitat del balear va despertar els seus i va fabricar el segon i el tercer per reposar la persecució del PSG. Neymar va intentar lluir-se però va prendre gairebé sempre males decisions, va ser molt individualista. Mbappé va aparèixer poc (en el gol) i Cavani, gens. Al PSG li va faltar consistència com li ha passat altres vegades, per exemple en la remuntada al davant del Barça, ja que passa pocs exàmens d’altura durant la temporada. A la falta d’exigència a la Lliga francesa se li va unir ahir la mala lectura del partit d’Unai Emery, que haurà d’apel·lar ara a l’èpica.

Zidane, sense confiances davant la tornada i Emery critica l’àrbitre

Zidane va comparèixer al flash interview de BeIN Sports per donar la primera anàlisi de la victòria davant del PSG, a l’anada dels vuitens de final de la Champions. “Vam fer un gran partit d’equip, des de l’inici. Ha estat una victòria molt merescuda però hi ha un partit de tornada, l’hem de jugar i no confiar”, va assenyalar.Al seu torn, el tècnic del PSG, Unai Emery, va sortir molt tocat ja que el seu futur depèn del partit de tornada del 6 de març i es va queixar de l’àrbitre. “Si haguéssim estat més encertats i l’àrbitre hagués estat més equilibrat [hi va haver falta de Cristiano abans del 2-1] podríem dur un altre resultat. Podem remuntar”, va declarar Emery.