SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Investiguen el gest de Piqué davant l'Espanyol

El comitè obre “una informació reservada” abans de decidir si l’expedienta

Gerard Piqué, en una acció del joc amb el davanter de l’Espanyol Gerard Moreno.

Gerard Piqué, en una acció del joc amb el davanter de l’Espanyol Gerard Moreno.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició ha obert una “informació reservada” a Gerard Piqué –segons van avançar la SER i la Cope– després que LaLiga denunciés el gest del central blaugrana quan va manar callar els aficionats després de marcar un gol a l’Espanyol a l’estadi de Cornellà-el Prat en el partit de Lliga del passat 4 de febrer. El Comitè de Competició es va reunir ahir després de rebre l’informe de LaLiga dimecres passat. A partir d’aquí, el procés és escoltar totes les parts amb l’objectiu d’acabar determinant si s’obre un expedient sancionador al jugador o si s’arxiva. Es tracta de la primera vegada que el Comitè de Competició obre un procés d’aquestes característiques, després que la LaLiga ho denunciés, també establint tot un precedent.

El fet que l’informe de LaLiga referent a l’últim partit del Barça contra l’Espanyol es publiqués després de l’última reunió del Comitè de Competició va ajornar-ne l’anàlisi per part d’aquest fins ahir. Per primera vegada, l’informe setmanal de LaLiga va personalitzar en un jugador i no es va quedar només amb els càntics ofensius dels aficionats.

És un centrecampista de 21 anys del Grêmio que va ser elegit MVP a la final de la Libertadores

D’altra banda, Piqué obrirà un restaurant amb vista al mar i a la ciutat. Segons va publicar Expansión, el defensa del Barça s’ha associat amb un dels restauradors de la ciutat, Tomás Tarruella, per obrir un establiment a prop de la Barceloneta, que es dirà Blue Spot, en una terrassa de 650 metres quadrats.

tracking