SEGRE

FUTBOL EUROPA LEAGUE

Atlètic i Athletic, amb un peu a vuitens, i 'punxen' la Reial i Vila-real

Els jugadors de l’Atlètic, ahir de groc, celebren un gol.

Els jugadors de l’Atlètic, ahir de groc, celebren un gol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid, l’Athletic, l’Arsenal, el Milan, l’Sporting, el Marsella i el Leipzig van posar un peu als vuitens de final de la Lliga Europa després de deixar més que encarrilats els seus respectius enfrontaments de setzens al xoc d’anada. Per la seua part, el Dinamo de Kíev, el Lokomotiv de Moscou, el Salzburg, el Lió o el Leipzig també van complir. La Reial Societat, el Niça, el Nàpols o el Vila-real han posat costa amunt les ambicions continentals.

Dels equips de LaLiga, l’Atlètic i l’Athletic van guanyar amb comoditat fora de casa a Copenhaguen (1-4) i Spartak de Moscou (1-3), respectivament. L’equip de Simeone va saber reposar-se al corrent de Fischer i va acabar golejant. Griezmann va fer un gol i va donar una assistència. Saúl, Gameiro i Vitolo van sentenciar l’eliminatòria. Pel que fa a l’Athletic, el veterà Aduriz va fer un doblet al qual es va sumar el gol de Mikel Rico.

Per la seua banda, la Reial Societat no va poder guanyar a casa el Salzburg, que va posar el definitiu 2-2 al minut 94. La Reial havia remuntat el 0-1 austríac per mitjà d’Odriozola i Januzaj, però Lainer va igualar en l’afegit. El Vila-real, al seu torn, va perdre clarament al camp de l’Olympique de Lió (3-1). Fornals va marcar per als castellonencs.

tracking