SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aquest serà el proper fitxatge del Lleida Esportiu

El Lleida utilitzarà la fitxa que té lliure i incorporarà l’extrem madrileny, sense equip després de rescindir amb el Múrcia || Té 28 anys i experiència a Segona

Abel Molinero, centre, durant un partit amb el Múrcia aquesta temporada.

Abel Molinero, centre, durant un partit amb el Múrcia aquesta temporada.LA OPINIÓN DE MURCIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té decidit que farà ús de la fitxa que li quedava lliure i també que el jugador escollit és l’extrem madrileny Abel Molinero, de 28 anys, que el mes de gener va rescindir el contracte amb el Reial Múrcia. Molinero, la incorporació del qual podria ser anunciada pel club lleidatà la setmana que ve si no sorgeixen contratemps, compleix els requisits per ser fitxat, ja que és major de 23 anys, té llicència professional i es troba actualment sense equip. No es tracta d’un davanter específic, però pot aportar verticalitat i profunditat, ja que es mou per tot l’atac, per ajudar el Lleida a superar els problemes que està tenint de cara al gol.

Abel Molinero Pons (Madrid, 28-4-1989) compta amb experiència a Segona divisió, categoria on va militar fa dos temporades amb el Lugo i també amb el Jaén i l’Almeria fa uns anys. Es tracta d’un jugador espigat d’1,85 metres, que pot ocupar tant la banda com la mitjapunta i destaca per la seua bona esquerra. La qualitat en el colpejament del madrileny converteix aquest aspecte en la seua millor carta tant a l’hora de centrar com de mirar cap a la porteria contrària. Format al planter de l’Atlètic de Madrid, ha disputat un total de 630 minuts oficials amb la samarreta grana entre Lliga i Copa del Rei, marcant un gol. Com a curiositat, Molinero va coincidir amb el jugador del Lleida Javi López la temporada 2014-15 quan tots dos jugaven al Guadalajara i l’equip lleidatà els va eliminar a la segona ronda de la Copa del Rei.

Format al planter de l’Atlètic de Madrid, pot jugar a la banda o també a la mitjapunta

D’altra banda, a l’espera del vital partit d’aquest diumenge davant de l’Ontinyent (17.00 hores), el Lleida ja prepara el desplaçament a Llagostera per al qual ha organitzat un autocar. L’enfrontament es jugarà el dissabte dia 24, a dos quarts de cinc de la tarda, i poden reservar-se places al bus aquesta tarda i els dies 21, 22 i 23. El preu del viatge és de tretze euros per als membres de la Grada d’Animació, quinze per als abonats i divuit per al públic en general. No s’inclou l’entrada de deu euros.

tracking