SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué: “A Londres hem d'anar amb peus de plom”

El blaugrana demana prudència al partit de la Champions amb el Chelsea

Leo Messi durant l’entrenament del FC Barcelona previ al partit de demà davant de l’Eibar.

Leo Messi durant l’entrenament del FC Barcelona previ al partit de demà davant de l’Eibar.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va advertir ahir que, malgrat que al Barça les expectatives són màximes a la Lliga de Campions, l’equip blaugrana ha d’anar a Londres la setmana que ve per enfrontar-se al Chelsea amb peus de plom, perquè els pot sortir un mal partit. “Les expectatives a la Champions són màximes. El Barça sempre és favorit, però hem de ser prudents per molt que vegem tot aquest optimisme. Hi ha ambient positiu i favorable i té bona pinta, però hem d’aprendre d’experiències d’anys anteriors”, va assenyalar el jugador, que va dir que es troba “bé, amb bones sensacions”, quan se li va preguntar com es va sentir a l’entrenament d’ahir, després de no jugar la setmana passada contra el Getafe.

El jugador es va entrenar ahir sense cap problema, després dels dos dies lliures que va concedir Valverde, i si la seua evolució és correcta podria estar demà (16.15 hores, beIN La Liga) a l’onze titular per jugar a Eibar.

El central blaugrana, que va apadrinar l’acte de l’acord entre el club i Beko (vegeu el desglossament), és un dels protagonistes de la nova campanya “Eat like a pro with Beko” (Menja com un professional amb Beko) i de l’anunci amb Leo Messi, Luis Suárez i Ivan Rakitic. “Al llarg de la meua carrera he après a menjar bé, no com quan començava, que menjava massa xocolate. Si no menges bé, si no et recuperes bé, tens més risc de patir lesions. Com a atleta el més important és sens dubte menjar bé i descansar”, va assegurar el jugador blaugrana a la presentació.

De fet, tant Beko com Rakuten comparteixen patrocini a la samarreta oficial, la primera a la màniga esquerra, i la segona, a la part davantera.

L’aliança entre el FC Barcelona i Beko es va iniciar fa quatre anys, quan el logo de l’empresa es va inserir a la part lateral de la màniga esquerra, precisament al curs 2013-14, en el qual el Barça va aconseguir el seu últim triplet, amb Luis Enrique d’entrenador, tal com van recordar Josep Maria Bartomeu i Ali Koç.

tracking