SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COPA CERS

Folguera vol el suport de l’afició per tombar el Tomar

L’ICG busca avui una bona renda per afrontar amb garanties la tornada a Portugal

El conjunt llistat va tenir ahir sessió de vídeo abans d’entrenar-se per última vegada per al partit d’aquesta tarda.

El conjunt llistat va tenir ahir sessió de vídeo abans d’entrenar-se per última vegada per al partit d’aquesta tarda.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida es juga aquesta tarda (20.00) a l’Onze de Setembre mig bitllet per a la Final Four de la Copa CERS, una fase que el club té previst sol·licitar en cas de classificar-se. Per a això, el tècnic Albert Folguera va fer una crida a l’afició perquè ompli l’Onze de Setembre com va fer fa un mes davant de l’Igualada en els vuitens de final.

“Necessitem el seu suport. Els animo que vinguin i ens donin recolzament, la resta ja la posarem nosaltres. La seua ajuda serà vital perquè ens sentirem més avalats i també pressionaran els àrbitres”, va apuntar.

El tècnic llistat, que continuarà sense poder comptar amb el jugador del planter Deri Mataix per lesió, espera un partit molt dur i igualat, i està convençut que l’eliminatòria es decidirà a Portugal.

“No crec que traguem una renda prou àmplia com per sentenciar la classificació. Tinc clar que el pas no es decidirà aquí. El nostre primer objectiu és aconseguir la victòria i, si podem, tan àmplia com sigui possible, però serà molt complicat perquè és un rival dur i amb tres o quatre jugadors de molta qualitat”, va apuntar.

Des que el sorteig va oferir com a rival l’Sporting Tomar, Folguera s’ha dedicat a recopilar informació sobre un equip que, encara que no està ben classificat a la Lliga portuguesa, ha demostrat el seu nivell a Europa. És per això que s’espera un equip molt tancat i al qual serà complicat marcar gols.

“Acostumen a atacar molt oberts, amb possessions molt llargues i buscant les contres, aprofitant qualsevol error, per això haurem d’estar molt atents i no cometre gaires errades, sobretot en situacions delicades. Hem de jugar amb paciència perquè ells jugaran la carta que tenen el partit de tornada a casa”, va asseverar.

tracking